Πωλίνα Φιλίππου - Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Αποκάλυψαν πότε θα βαφτίσουν το γιο τους

Έχουν πει ήδη πως θα δώσουν στο γιο τους το όνομα του Παντελή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πωλίνα Φιλίππου - Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Αποκάλυψαν πότε θα βαφτίσουν το γιο τους

Με την οικογένεια Παντελίδη να έχει πάρει τα χρήματα που είχαν ζητήσει από την Μίνα Αρναούτη, ετοιμάζονται να ζήσουν μερικές πολύ όμορφες στιγμές. Καθώς, η Πωλίνα Φιλίππου με τον Τριαντάφυλλο, πρόκειται να βαφτίσουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Την αποκάλυψη έκανε η μελαχρινή καλλονή, έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Όταν λοιπόν μια follower της, αναφέρθηκε στα βαφτίσια του γιου της, η Πωλίνα Φιλίππου αποκάλυψε όλο χαρά πως τα έχουν προγραμματίσει να γίνουν τον Ιούλιο και ο γιος τους θα πάρει το όνομα του Παντελή.

Πωλίνα Φιλίππου Τριαντάφυλλος Παντελίδης βαφτίσια γιου

Στιγμές ευτυχίας για τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη και την Πωλίνα Φιλίππου - Η τρυφερή ανάρτηση

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου και η τρυφερή ανάρτηση που πραγματοποίησαν το αποκάλυψε.

Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Παντρεύτηκαν το 2018 με πολιτικό, ενώ πέρσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Πωλίνα Φιλίππου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τους ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία από το γάμο τους και γράφοντας στη λεζάντα «Ο έρωτας δεν θέλει χρόνο. Θέλει ταχύτητα».

Τριαντάφυλλος Παντελίδης Πωλίνα Φιλίππου επέτειος γάμου

Ποζάρει με crop top η Πωλίνα και δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πωλίνα Φιλίππου ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρει με το crop top της και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το σώμα της, μόλις 10 μέρες μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Τριαντάφυλλος Παντελίδης βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους καθώς υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Πωλίνα Φιλίππου έχει επιστρέψει πλέον στη δουλειά και με σκοπό να δείξει ένα νέο κομμάτι από τη συλλογή της πόζαρε στον φακό και το σώμα της εντυπωσίασε. Δείτε εδώ και την συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο αδερφός του συζύγου της.

Πωλίνα Φιλίππου γέννα