«Πήγα να βραβευτώ στο Μέγαρο και με έπιασε κόψιμο»

Και όμως, το είπε η...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγα να βραβευτώ στο Μέγαρο και με έπιασε κόψιμο»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου συνάντησε τον Fipster στην διαδικτυακή του εκπομπή "Θάρρος ή Αλήθεια". Η επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πόσο της αρέσει ως άντρας ο ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ενώ, μίλησε για την πιο άβολη στιγμή που έζησε.

«Στην πραγματικότητα είμαι χειρότερη από αυτά που κάνω στο Instagram. Ξυπόλητη και με σκυλιά αγκαλιά.Ένας άντρας που μου αρέσει πολύ είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Αυτός είναι, τον θαυμάζω και θεωρώ ότι είναι άντρας. Έχει κάτι που δεν φαίνεται, δεν το βγάζει, δεν το εκφράζει και τρελαίνομαι. Τον έχω γνωρίσει από κοντά. Πήγα να πεθάνω», ανέφερε αρχικά.

«Πήγα να βραβευτώ στο Μέγαρο και με έπιασε κ…ο, εφίδρωση και κρίση πανικού. Τα βραβεία τα πήρε ο Νίκος, ο αδερφός μου», είπε στην συνέχεια η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία σε συνέντευξη της παλαιότερη είχε αποκαλύψει πως έχει "φάει" bullying για το πραγματικό επίθετο της.

Το βιογραφικό της Δήμητρας Κατσαφάδου

  • Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Χημείας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, με τίτλο «Οργανική και Ανόργανη σύνθεση Καλλυντικών»
  • Ίδρυσε την ελληνική εταιρεία "La vie en Rose", η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών κρεμών
  • Το μόττο της "Η Μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης" έχει αγαπηθεί κι έχει γίνει viral στα social media Αξίζει να σημειωθεί πως αναδείχτηκε για τρίτο συνεχόμενο έτος ως μια από τις γυναίκες επιχειρηματίες της χρονιάς, αποδεικνύοντας περίτρανα πως οι γυναίκες απλά την λατρεύουν τόσο για τις δημιουργίες της όσο για τον ακέραιο χαρακτήρα της
  • Ο λογαριασμός της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Instagram είναι @katsafadou κι έχει πάνω από 191.000 followers