Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου μετά τις φήμες πως είναι σε σχέση με 20χρονο

«Πάλι καλά που ενημερώνομαι από εσάς ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου μετά τις φήμες πως είναι σε σχέση με 20χρονο

Προχθές, κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ελευθερία Ελευθερίου μετά το χωρισμό της και την αποχώρηση της από το Survivor 4, είναι ξανά ερωτευμένη με νεαρό ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα με 20χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει έναν νέο έρωτα στα μάτια του 20χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Ρουκουνάκη.

Η ίδια και ο ποδοσφαιριστής βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου στο Θέατρο Άλσος και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, μεταξύ τους υπήρχε αρκετή οικειότητα αλλά και πολλά βλέμματα και χαμόγελα, κάτι που μαρτυρεί πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Ελευθερία Ελευθερίου σε σχέση με 20χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ;

Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη σχέση που της χρεώνουν

Η Ελευθερία Ελευθερίου, έχοντας δει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τίτλους από διάφορα sites και έγραψε: «Όπα τι έγινε ρε παιδιά; Πότε; Που; Πως; Πάλι καλά που ενημερώνομαι από εσάς για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή»

Να σημειώσουμε πως, όπως ανέφερε η ίδια δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα τους. Από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου, όπου έδωσαν το παρών, τους ζητήθηκε να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους.

Ελευθερία Ελευθερίου σχέση 20χρονος

«Η χειρότερη στιγμή μου στο Survivor ήταν όταν έπαθα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της και στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4, στο οποίο έκατσε 4 μήνες.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της μέσα στο παιχνίδι, όταν έπαθε κρίση πανικού, την περίοδο που ήταν εντελώς μόνη της στο νησί.

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν μια περίoδoς, που ήμουν στην απομόνωση κι ένιωθα μόνη μου. Ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά και δεν ένιωσα ότι κάποιος συνάνθρωπός μου ένιωσε άσχημα που με έβλεπε έτσι. Δεν με καταλάβαινε κανείς».

Και τόνισε: «Για πρώτη φορά στο Survivor έπαθα κρίση πανικού. Ήμουν κλεισμένη σε έναν χώρο που δεν μπορούσα να φύγω, δεν υπήρχε διέξοδος από όλο αυτό. Σκέφτηκα να φύγω πάρα πολλές φορές κι εκεί μια εβδομάδα ήταν πολύ έντονα στο μυαλό μου. Με μετέπεισαν ο Πάνος Καλλίδης, ο Αλέξης Παππάς κι ο Κρις Σταμούλης γιατί ήμουν ανένδοτη». είπε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δέχτηκε μια πολύ γλυκιά έκπληξη από τον Παύλο Γαλακτερό.