Πέγκυ Σταθακοπούλου: Κάνει σανίδα στα 60 της!

Η φωτογραφία της την ώρα της προπόνησης που ξεσήκωσε το Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέγκυ Σταθακοπούλου: Κάνει σανίδα στα 60 της!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να μείνει μακριά από το κοινό της, γι' αυτό και παραμένει αρκετά ενεργή στα social media της, με τους Followers της να ξεπερνάνε τα 22.5 εκατομμύρια.

Μπορεί φέτος η τούρτα της να είχε τον αριθμό 60, ωστόσο βλέποντας της κανείς καταλαβαίνει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αφού εκείνη είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα και ποζάρει αρετουσάριστη όπως είχε κάνει και στο παρελθόν , αναδεικνύοντας μας το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Πέγκυ Σταθοκοπούλου εν δράση. Γυμναστική και πάλι γυμναστική!

H γνωστή ηθοποιός είναι λάτρεις της υγιεινής διατροφής και της άσκησης. Δεν παραλείπει ποτέ τα γεύματα της και ασκείτε σχεδόν σε καθημερινή βάση προκειμένου να διατηρεί το αξιοζήλευτο σώμα της. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου λοιπόν φόρεσε τα αθλητικά της και βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της να κάνει την καθημερινή της προπόνηση.

Μάλιστα ανήρτησε σχετική φωτογραφία στο προφίλ της στο Ιnstagram γράφοντας: «Σανίδα 1,5’ λεπτό! Αν και λίγο σφιγμένη» .

Η Πέγκυ έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι μεγαλώνοντας εκτίμησε την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει ότι : «Νεότερη δεν νομίζω να χάρηκα το ότι ήμουν όμορφη, αν και το είχα συνειδητοποιήσει. Τώρα το χαίρομαι. Έχω μια θεωρία: Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα μπορεί να ανακαλύπτει, αν θέλει, πόσο γυναίκα είναι. Όσο είναι κοριτσόπουλο, συχνά τα πράγματα γίνονται από μόνα τους. Όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις τη γυναίκα μέσα σου και την προσωπικότητα που είσαι ή γίνεσαι. Κι αρχίζεις να την εκτιμάς, να την προσέχεις, να την περιφρουρείς»

Πάντως εκείνη φαίνεται να έχει βρει τη γυναίκα μέσα της και να διαθέτει πηγαία αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Πεγκυ Σταθακοπούλου με μαγιο

Μία ολοκληρωμένη γυναίκα, πετυχημένη ηθοποιός και μητέρα, που αυτό το διάστημα φαίνεται να έχει έχει εκτιμήσει λίγο παραπάνω κάποιες στιγμές, μετά τον μακρύ εγκλεισμό του Lockdown και να αφοσιωθεί στην κόρη της και τον εαυτό της