Πρωτοφανές σκηνικό στο Euro 2020: Γερμανός παίκτης δάγκωσε τον Γάλλο αντίπαλό του

Καρέ - καρέ το στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωτοφανές σκηνικό στο Euro 2020: Γερμανός παίκτης δάγκωσε τον Γάλλο αντίπαλό του

Ο αγώνας της Γαλλίας με την Γερμανία για το Euro 2020 στο Μοναχό, μας θύμισε στιγμές από το Μουντιάλ του 2014. Βέβαια, δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό που κέντρισε το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων καθώς διακόπηκε οριστικά ο αγώνας Δανίας με την Φινλανδία στην πρεμιέρα του δευτέρου γκρουπ του EURO 2021 αφού κατέρρευσε ο Κρίστιαν Ερικσεν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δάγκωσε στην πλάτη τον αντίπαλο παίκτη Πολ Πογκμπά λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Το περιστατικό έγινε όταν και οι δύο τους προσπαθούσαν να διεκδικήσουν καλύτερη θέση έτσι ώστε να εκτελέσουν καλύτερη θέση σε μια εκτέλεση πλάγιου άουτ.

Καρέ - καρέ το στιγμιότυπο

Αρκετοί αναρωτήθηκαν εάν ο διαιτητής αντιλήφθηκε τί συνέβη, όμως ούτε από το VAR δεν υπήρξε ενημέρωση προς τον διαιτητή.

Μάλιστα, ο Γάλλος μέσος που παίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ δεν δίστασε να διαμαρτυρηθεί για την κίνηση του αμυντικού της Γερμανίας που παίζει στην Τσέλσι. Βέβαια, ο Αντόνιο Ρίντιγκερ φαίνεται πως την γλίτωσε «φθηνά» καθώς έμεινε ατιμώρητος και η Γερμανία γλίτωσε μια ποινή, η οποία θα μπορούσε σίγουρα να ανατρέψει την εικόνα του αγώνα.

Το εν λόγω σκηνικό θύμισε το δάγκωμα του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο Ουρουγουάη - Ιταλία του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014. Τότε, ο Λουίς Σουάρες τιμωρήθηκε από την FIFA με αποκλεισμό από εννέα επίσημα ματς.

Καρέ καρέ η στιγμή που ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δάγκωσε τον Γερμανό

EURO 2021: Η Γαλλία πήρε το δώρο του Χούμελς, κέρδισε (1-0) τη Γερμανία με αυτογκόλ

Με αυτογκόλ του Ματ Χούμελς από το 20' η Γαλλία πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν το άφησε μέχρι τέλους, κερδίζοντας 1-0 την Γερμανία για το EURO 2021.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της τελικής φάσης του EURO 2021 κρίθηκε από ένα αυτογκόλ! Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου ήταν η νικήτρια με 1-0 επί της Γερμανίας, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής των ομίλων (6ος), χάρις στο αυτογκόλ του Ματς Χούμελς στο 20ό λεπτό από το γύρισμα του Ερναντέζ.

Μάλιστα, οι Γάλλοι την άλλη αγωνιστική έχουν να αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία και με νίκη θα πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ οι Γερμανοί θα δώσουν ματς ζωής ή θανάτου με τους Πορτογάλους.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Κιμπεμπέ, Βαράν, Ερναντές, Καντέ, Ραμπιό, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Μπενζεμά (89' Τολισό)

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Γκίντερ (87' Τσαν), Κίμιχ, Γκόσενς (89' Φόλαντ), Γκουντογκάν, Κρόος, Μίλερ, Χάβερτς (74' Σανέ), Γκνάμπρι (74' Βέρνερ).

Το γκολ: