Άγγελος Μπράτης: «Θα έχουμε ακόμα πιο δύσκολες δοκιμασίες στο GNTM 4»

«Έχουμε πολύ ωραία πράγματα κι ένα εξαιρετικό κάστινγκ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγγελος Μπράτης: «Θα έχουμε ακόμα πιο δύσκολες δοκιμασίες στο GNTM 4»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου και στην Τζώρτζια Γεωργίου.

Ο γνωστός και σπουδαίος σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM αναφέρθηκε στο νέο κύκλο που πρόκειται να δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ενώ αποκάλυψε και την δυσκολία των δοκιμασιών.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη

«Έχουμε πολύ ωραία πράγματα κι ένα εξαιρετικό κάστινγκ με πολύ ωραία παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Κάποια παιδιά έχουν δουλέψει με τον Γιώργο Καράβα και θα κάνει ωραίο contrast με τα πιο άπειρα. Κάποια παιδιά κάνουν μπαμ ότι είναι μοντέλα.

Τα παιδιά έχουν δει όλα τα επεισόδια από το περσινό GNTM, ειδικά τα αγόρια. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό παρά μια διαφορετική συμπεριφορά από τα κορίτσια, να βοηθούν η μία την άλλη.

Θα έχουμε ακόμα πιο δύσκολες δοκιμασίες. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι ευγενής. Ανέκαθεν ήταν κομψή. Έχει αφεθεί κι έχει δέσει με τους υπόλοιπους κριτές.»

Άγγελος Μπράτης και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φωτογραφίζονται στα γυρίσματα του 4ου κύκλου

Οι auditions του τέταρτου κύκλου του GNTM 4 ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό και οι κριτές είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να αναδείξουν τον νέο νικητή.

Η πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων φαίνεται πως θα ξεκινήσει πιο νωρίς από ποτέ και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν περάσει ήδη στην δεύτερη φάση οι επιλόμενοι παίκτες.

Η κριτική επιτροπή φέτος καλωσόρισε ένα νέο μέλος στην ομάδα τους, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά.

Η ίδια φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί ήδη και μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον Άγγελο Μπράτη, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

 Άγγελος Μπράτης και Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου φωτογραφίζονται στα γυρίσματα του 4ου κύκλου