Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά ανοιχτά για το αν θα μετακομίσει στο MEGA

«Εγώ είμαι άνθρωπος που αγαπώ τις αλλαγές»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά ανοιχτά για το αν θα μετακομίσει στο MEGA

Το πρωί της Τετάρτης, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από τον ALPHA και θα πάρει μεταγραφή για το MEGA, από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με την ίδια να ξεκαθαρίζει αυτή τη φορά το τοπίο.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

«Η ανάρτηση που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το Mega, δεν έχω ανακοινώσει τίποτα τηλεοπτικό δεν έχει να κάνει καθόλου με την τηλεόραση αυτό που έχω γράψει. Σύντομα θα γίνουν από τους αρμόδιους οι ανακοινώσεις, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τηλεοπτικό κομμάτι καμία απολύτως δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό.

Εγώ είμαι άνθρωπος που αγαπώ τις αλλαγές δεν τις φοβάμαι καθόλου, λένε ότι αν δεν έχεις ρίσκο δεν έχεις ιστορία».

Το αινιγματικό post της Ελεονώρας Μελέτη λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA

Μία αινιγματική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA, καθώς φημολογείται πως θα μετακομίσει στο ανταγωνιστικό κανάλι.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με «κάτι καινούριο» και συγκεκριμένα με κάτι, που και οι θαυμαστές της την έχουν ενθαρρύνει να κάνει.

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα γράφει: «Υπάρχουν στιγμές στην ζωή, που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια, εώς ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε...μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι...

Με αυτο το "αινιγματικό" ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από την μεγάλη χαρά, που έχω για κάτι που έρχεται...το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται;».