Ελεονώρα Μελέτη: Σε συζητήσεις με το Mega για την πρωινή ζώνη

Μεγάλες αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Σε συζητήσεις με το Mega για την πρωινή ζώνη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, φαίνεται πως η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να πάει στην πρωινή ζώνη του Mega.

Η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε από 40 κύματα φέτος στον ALPHA, μετά την πρόωρη αυλαία που έριξε που η εκπομπή της, Ώρα για Μελέτη και τις συνεχόμενες αλλαγές στην ώρα προβολής της βραδινής εκπομπής της, «Μεσάνυχτα»,

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μέσα από τη ριαδιοφωνική της εκπομπή είχε σχολιάσει με πολύ αρνητικό τρόπο το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα βλέπει την εκπομπή της να μεταφέρεται ακόμα πιο αργά στην late night ζώνη.

Οι λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό μέλλον της Μελέτη στο Mega

Όπως αναφέρει λοιπόν το ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις, η Ελεονώρα Μελέτη να αναλάβει τρίωρη εκπομπή infotainment, η οποία θα μεταδίδεται από τις 10:00 έως τις 13:00 ή από τις 09:00 έως τις 12:00 δίνοντας την σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ενώ μετά θα ακολουθεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ελεονώρα Μελέτη Mega

Η οριστικοποίηση της απόφασης αυτής πρόκειται να παρθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ακόμα απομένει να δούμε ποια θα είναι η ακριβής ώρα που θα μεταδίδεται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όσο για την Δανάη Μπάρκα το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει από το καθημερινό πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας το Σαββατοκύριακο με νέα εκπομπή.

«Είχα μπει στην παγίδα να ψάχνω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν»

Το πρωί της Κυριακής, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» και μέσα σε όλα μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια που φημολογείται πως θα την δούμε στον ρόλο της παρουσίασης του Big Brother είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι από τις γκρινιάρες! Δηλαδή θα σηκωθώ ένα πρωί στραβωμένη και δεν θα βλέπω αυτά που έχω αλλά αυτό που ίσως μου λείπει εκείνη την στιγμή. Αυτό θέλω να το δουλέψω. Είχα μπει και εγώ στην παγίδα να ψάχνω να βρω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν. Και το ξέρω πολύ καλά. Το έμαθα με τα χρόνια, με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της δημοσιότητας σε αυτό.

Η ηλικία μου 19 – 24 ήταν στην περίοδο της μεγάλης φούσκας που στην Ελλάδα τα ζούσαμε όλα με πολλή ένταση, πάθος και ποσότητα που ήθελες, για να νιώθεις καλά, να είσαι μέσα στη μάζα. Δηλαδή για να είσαι ευτυχισμένος θα πρέπει να είσαι ωραία ντυμένος, να πας το καλοκαίρι στη Μύκονο και να είσαι πολύ δημοφιλής...

Η πρώτη μου επαφή με την δημοσιότητα ήταν ένα τέτοιο τεράστιο μπαμ που έγινε στη ζωή μου που έκανε λίγο πιο εσωστρεφή. Με έκανε να κάνω πίσω. Έκανα πολύ πίσω. Σχεδόν αποσύρθηκα και εκεί σιγά σιγά άρχισα να ανακαλύπτω την ουσία της ζωής και των πραγμάτων», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στον Οδηγό Καλή Ζωής