Το δημόσιο σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον ALPHA - «Μέσα στο μαύρο της νύχτας θα βγει και η εκπομπή μου»

Το «καρφί» που πέταξε στον αέρα του ραδιοφώνου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δημόσιο σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον ALPHA -  «Μέσα στο μαύρο της νύχτας θα βγει και η εκπομπή μου»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, η Ελεονώρα Μελέτη δε δίστασε να πετάξει ένα «καρφί» για την εκπομπή της στον ALPHA και για τις συχνές αλλαγές στις ώρες προβολής.

Η παρουσιάστρια, στη φράση που είπε φάνηκε να είναι πραγματικά ενοχλημένη με το κανάλι και με το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα η εκπομπή της βγαίνει στον αέρα και διαφορετική ώρα.

Ελεονώρα Μελέτη ALPHA

Η ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη για τον ALPHA

«Σήμερα το βράδυ κάποια στιγμή, μετά το Μεσάνυχτα, ξημερώματα ενδεχομένως, μέσα στο μαύρο της νύχτας, θα βγει και η εκπομπή μου. Κάθε Τετάρτη, γύρω στη 1, 1.15, 12.45, 12.30, κάπου εκεί, Εμείς την κάνουμε την δουλειά μας, τον κόπο μας».

Στο ρεπορτάζ της, η Έλενα Πολυκάρπου του Ευτυχείτε τόνισε πως ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του θέλει πολύ την Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση του Big Brother και έτσι δεν αποκλείεται να τη δούμε να «μετακομίζει» στο κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ναι, δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους»

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα, δίνοντας τη δική της απάντηση σε όλους όσοι την κατακρίνουν για τους καλεσμένους της.

Η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας «Μεσάνυχτα», που φέτος προβάλλεται κάθε Τέταρτη στη 1 το βράδυ, δίνει το βήμα σε ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά για οτιδήποτε τους απασχολεί.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που κατακρίνουν την κίνηση αυτή και στέλνουν συνεχώς αρνητικά και επιθετικά μηνύματα στην Ελεονώρα Μελέτη, με την ίδια να δίνει μία αποστομωτική απάντηση, ενώ το βράδυ της Τετάρτης ο καλεσμένος της συγκλόνισε με τις δηλώσεις του.

«Ξέρετε κάτι; Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους, γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο, αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Ναι, δίνω βήμα σε τρανς, γιατί μαθαίνω από εκείνους. Ναι, προβάλλω "αυτά τα πρότυπα", γιατί μου αρέσουν περισσότερο από άλλα πρότυπα που βρίσκουν τον χώρο τους κι αυτά στην τηλεόραση.

Όχι, δεν με απασχολεί η καταγωγή του διπλανού μου ούτε το χρώμα του ούτε τα κιλά του ή η ιδιαιτερότητά του, γιατί μιλάμε για ανθρώπους. Μιλάμε για ανθρώπινα όντα με ψυχή. Κι εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα, κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία "σκατά σαν τα μούτρα μου", ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ.

Σας ευχαριστώ που θεωρείτε πως έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο, αλλά, αν κάτι θα τολμούσα να αλλάξω (αν μπορούσα), θα ήταν ο τρόπος που διαχειρίζεστε το δικαίωμα του διπλανού σας να έχει την άποψή του και να μπορεί να μιλά και να εκφράζεται ελευθέρα όπως εσείς. Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας "παγιδευμένα" με δηλητήριο μηνύματα.

Δεν θα με αλλάξουν τα λόγια σας, γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δεν θέλω από εμένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς τα εμένα».

Αφοπλιστική η Ελεονώρα Μελέτη