Δυσάρεστες εξελίξεις με τα Μεσάνυχτα της Μελέτη - Θα προβάλλονται μόνο μια φορά την εβδομάδα

Έγινε σήμερα η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δυσάρεστες εξελίξεις με τα Μεσάνυχτα της Μελέτη - Θα προβάλλονται μόνο μια φορά την εβδομάδα

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, αλλάζει ημέρες προβολής και αντί για δύο ημέρες θα προβάλλεται μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Αλέξης Μίχας, ανακοίνωσε τις αλλαγές της εκπομπής αλλά όλο το παρασκήνιο στο τι έχει συμβεί στον ALPHA.

Μεσάνυχτα αλλαγή στις μέρες προβολής

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η εκπομπή της Μελέτη δεν κόβεται όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα. Πράγματι μειώνεται η εβδομαδιαία προβολή της εκπομπής, ήταν δύο φορές την εβδομάδα, τώρα θα προβάλλεται μόνο Τετάρτη, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην σχέση της με τον ALPHA».

Γίνεται ένας συνολικός επανασχεδιασμός του late night του Alpha και αυτό έχει να κάνει και με την έλευση στο πρόγραμμα του Battle of the Couples. Και από τις δύο πλευρές αναφέρεται ότι οι σχέσεις είναι άριστες, αλλά η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Προτάθηκε στον Σρόιτερ και στον Χατζή να παρουσιάζουν τις εκπομπές εναλλάξ κάθε Τρίτη αλλά δεν το αποδέχτηκαν. Η Ελεονώρα Μελέτη αποδέχτηκε την πρόταση να κάνει εκπομπή 1 φορά την εβδομάδα».

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι καινούργιος ο προγραμματισμός, τα προγράμματα τα ήξεραν από την αρχή. Πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησε η Ελεονώρα, δεν είναι ότι άλλαξε κάτι, έπρεπε να την βάλουν από την αρχή μία φορά την εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παράλληλα, ανέφερε ως διαπίστωση πως σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και του ALPHA αλλά και έντονος προβληματισμός με την εκπομπή, καθώς τα νούμερα παραμένουν μονοψήφια.

Μετά τα Μεσάνυχτα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έριξε» άκυρο στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε άκυρο στην Ελεονώρα Μελέτη και αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της “Μεσάνυχτα”.

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου η εκπομπή της Ελεονώρας κάνει πρεμιέρα -δείτε εδώ τις μέρες που θα προβάλλεται η εκπομπή- και πρώτοι καλεσμένοι θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κατερίνα Βρανά και η Ματίνα Παγώνη.

Παρόλα αυτά, το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε στο “Έλα Χαμογέλα” πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή αρνήθηκε να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA.

Ο λόγος της άρνησης της ήταν γιατί η παρουσιάστρια του Happy Day είχε ήδη συμφωνήσει να παραχωρήσει συνέντευξη στον Τάκη Χατζή και το Direct.