Αντώνης Καφετζόπουλος: «Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά»

«Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης για το πως μπορεί να τον εκνευρίσει ένας δημοσιογράφος ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, τα οποία κάνουν καθημερινά ολοένα κι περισσότεροι συμπολίτες μας.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Καφετζόπουλου

«Εάν πέσω σε άνθρωπο που κάνει ερωτήσεις που περιέχουν την απάντηση, εκνευρίζομαι και μιλάω λίγο απότομα.

Είμαι εμβολιασμένος. Όταν άνοιξε η ηλικία μου πήγα και εμβολιάστηκα από τους πρώτους. Περίμενα μεσάνυχτα για να κλείσω».

Για τις καταγγελίες ανέφερε: «Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα, δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.

Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες».

«Δεν υπάρχει καμιά σαπίλα στο επάγγελμα! Τα ξέραμε και περιμέναμε»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA, Σιωπηλός Δρόμος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

Είχαν υποπέσει, επομένως, στην αντίληψη σας ορισμένα εκ των γεγονότων που καταγγέλθηκαν;

Ασφαλώς. Αυτά που γίνονταν δημόσια στις πρόβες ή τις παραστάσεις εννοείται ότι τα μάθαινα… Η διαφορά είναι ότι τώρα μίλησαν οι ίδιοι οι παθόντες. Βρήκαν το θάρρος και με πολύ αξιοπρέπεια δημοσιοποίησαν το πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στηρίξαμε αυτή την πρωτοβουλία και θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε. Κοιτάξτε το μεγάλο πρόβλημα στο ελληνικό θέατρο είναι ότι είμαστε κλειστά, ότι δεν δουλεύουμε.

Αντώνης Καφετζόπουλος για καταγγελίες

Γιατί αν το δείτε ψυχρά και αριθμητικά οι άνθρωποι που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές από έναν απλό τραμπουκισμό μέχρι πράξεις παράνομες και διώκονται ποινικά δεν είναι παραπάνω από πέντε -έξι σε ένα επάγγελμα που είναι ιδιαίτερα ζωηρό και έχει εκατοντάδες ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας και άλλους χιλιάδες ως απλούς συμμετέχοντες και συνεργάτες. Δεν υπάρχει καμιά σαπίλα στο επάγγελμα. Τα ξέραμε και περιμέναμε να μιλήσουν οι άνθρωποι που έπεσαν θύματα.

Γιατί δεν μπορείς να μιλάς δημόσια και να σχολιάζεις εν είδει κουτσομπολιού ότι ο τάδε έκανε αυτό και ο δείνα εκείνο. Είναι γελοίο και δεν θα αποδείξεις τίποτα. Από την στιγμή που πήραν την πρωτοβουλία και βρήκαν το θάρρος οι άνθρωποι που δέχθηκαν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλήσουν είναι υποχρέωση όλων των υπολοίπων να τους στηρίξουμε.