Τριαντάφυλλος: Μετά το Survivor 4 θα τραγουδάει στην πίστα με δίδυμο "φωτιά"

Καλά, κάθε βράδυ γεμάτο θα είναι αν ισχύει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: Μετά το Survivor 4 θα τραγουδάει στην πίστα με δίδυμο

Με ένα δίδυμο "φωτιά" πρόκειται να συνεργαστεί ο Τριαντάφυλλος το χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο. Μετά το Survivor 4 ο τραγουδιστής έχει δεχτεί πολλές προτάσεις, όμως στο τέλος θα καταλήξει σε μια.

Σύμφωνα λοιπόν με τον μάνατζερ του που βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day, πρόκειται να τον βλέπουμε στις πίστες με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Οι αποκαλύψεις του μάνατζερ του Τριαντάφυλλου

«Αυτή τη στιγμή ήδη ο Τριαντάφυλλος μιλάει για δουλειά που είναι να κάνει τώρα. Μάλλον θα είναι με Γαρμπή και Σχοινά τον χειμώνα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, έχει τα πάντα, είναι πολύ καλό παιδί, αυτό που νομίζω ότι έπρεπε να εισπράξει, ήταν η δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

«Ήδη είναι με τον κ. Τσακουμάκο και λογικά έχει την ευθύνη εκείνος για το μανατζάρισμά του. Έναν καλλιτέχνη όταν έχει και μια συν προσφορά όσον αφορά στη δουλειά του λογικό είναι να τη μελετήσει κι αν είναι υπέρ του…», σχολίασε σχετικά με το αν θα αναλάβει μια θέση σε κάποιο από τα προγράμματα που εξετάζει η εταιρεία παραγωγής για τη νέα σεζόν», συνέχισε.

Βέβαια, επειδή στην αρχή με άλλο δίδυμο λεγόταν πως θα είναι, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Στα MAD VMA ο Τριαντάφυλλος

Το πρωί της Τετάρτης, το συγκρότημα που πλαισιώνει τον Νίκο Μουτσινά, Alcatrash, μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκαν στην φημολογούμενη συνεργασία τους με τον Τριαντάφυλλο, ενώ αποκαλύφθηκε πως θα είναι και του χρόνου στο Καλό Μεσημεράκι.

«Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα βραβεία Mad. Θα πούμε μαζί με τον Τριαντάφυλλο το “Σπάω τα ρολόγια”. Είμαστε στη φάση που τώρα το γράφουμε. Η πρόταση ήρθε από την εταιρεία μας και είπαμε αμέσως το “ναι”. Έτσι και αλλιώς παίζουμε τον Τριαντάφυλλο πάρα πολλά χρόνια, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα από εμάς».

Αναφορικά με το αν θα συνεργαστούν τη νέα σεζόν με τον Τριαντάφυλλο δήλωσαν: «Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχουμε και κάποια πρόταση προς το παρόν».

Ο Πέτρος Πιλαρινός μίλησε και για τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Κανένας από τους δύο δεν μαγειρεύει στο σπίτι, κάνουμε συνέχεια ντελίβερι. Θα είναι στην τηλεόραση αν όλα πάνε καλά. Καλή της επιτυχία. Μου ζητάει τις συμβουλές μου, αλλά μετά κάνει ότι γουστάρει».