Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καλό Μεσημεράκι: Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τους Alcatrash

«Μετά από απαίτηση του κοινού...»

Καλό Μεσημεράκι: Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τους Alcatrash
News 14.06.2021 18:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του αν οι Alcatrash πρόκειται και του χρόνου να τον πλαισιώνουν, μιας και σε λίγες μέρες η εκπομπή ρίχνει αυλαία.

Πριν μερικές μέρες, ο παρουσιάστης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπέροχο για εσάς. Θα πάτε με τον διδάκτορα. Μπράβο, στα παιδιά. Η τελευταία χρονιά των Alcatrash εδώ, περίεργο… Κάπως νιώθω τον αποχαιρετισμό. Και καλή επιτυχία να ευχηθώ. Χωρίς πλάκα, όποιος το κανόνισε μπράβο του». Είπε ο παρουσιαστής κοιτάζοντας την μπάντα του.»

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η δήλωση έδωσε την εντύπωση πως το αγαπημένο συγκρότημα δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην εκπομπή. Ωστόσο σήμερα, ο Νίκος Μουτσινά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τους Alcatrash

«Μετά από απαίτηση του κοινού θα είναι μαζί μας τα παιδιά. Δεν θα φύγουν».

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας

Ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ, τοποθετήθηκε σχετικά με το σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας, το οποίο και ακυρώθηκε μετά τις δεκάδες γυναίκες που απέσυραν την συμμετοχή τους, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όχι μόνο.

«Εξαιρετικό το βρήκα, πολύ ωραίο, με την ενοχή του… Με τις απόψεις τις πολύ εμετικές, Big Brother τύπου, πολύ ωραίο! Για Μεσαίωνα ειδικά αυτό θα έσκιζε, πολύ καλό. Δόξα το Θεό βγήκαν όλοι και απέσυραν τη συμμετοχή τους», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να δει αυτό το σποτ και να βγει να πει «ρε συ αυτό μήπως προσβάλει και τις γυναίκες»; Ούτε ένας; Το είδαν και είπαν "βγάλτε το στον αέρα"; Ή μήπως το συνέδριο στηρίζεται ακριβώς σε αυτό που λέει; Αποκλείεται να διοργανώνεται συνέδριο εν έτει 2021 για να πουν σε έναν άνθρωπο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει με το σώμα του. Πότε θα γίνει και το αυτονόητο για όλους; Τι να πω... Τι άλλο πρέπει να γίνει τώρα δηλαδή για να κουνηθεί λίγο ο εγκέφαλος;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: «Να δώσουμε στον Βασιλάκο το τηλέφωνο του Λιβάνη να βγουν για ποτό»

Το «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για το Star - «Δεν είναι ωραίο αυτό...»

Share