Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε το φινάλε της εκπομπής

Πλησιάζει το τέλος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε το φινάλε της εκπομπής

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές του, τη μέρα κατά την οποία θα ρίξει αυλαία η εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, με αφορμή ένα αστείο που έκανε στο συγκρότημα, Alcatrash.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, αφού σχολίασε το επεισόδιο του Survivor 4, έδειξε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη των Prestige στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με αφορμή αυτό το βίντεο, οι Alcatrash εξέφρασαν τα παράπονά τους για το ότι ποτέ δεν τους έχει πάρει συνέντευξη ο παρουσιαστής.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το φινάλε της εκπομπής του

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε, λέγοντας στους Alcatrash να εμφανιστούν ως καλεσμένοι στην εκπομπή, κάνοντάς τους πλάκα και λέγοντάς τους να δώσουν συνέντευξη στις 3 Ιουλίου που είναι Σάββατο.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής εξήγησε πως η εκπομπή θα τελειώσει στις 2 Ιουλίου, Παρασκευή.

Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονισμένος με την εξομολόγηση του Χάππιλου - «Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κατά την διάρκεια της εκπομπής του, με τον δικό του αιχμηρό τρόπο, μερικά πλάνα που έπαιξαν χθες στο Survivor αλλά και στο Masterchef.

Το πλανό λοιπόν που σχολιάστηκε όσο κανένα και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον αγαπημένο παρουσιαστή, ήταν αυτό που παίκτες έβγαλαν τα μαγιό τους, κολύμπησαν κι έκαναν ηλιοθεραπεία γυμνοί.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε λοιπόν: «Ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να είσαι σε ριάλιτι» και αμέσως μετά προβλήθηε το βίντεο με την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου από το MasterChef.

Ο παρουσιαστής είπε τότε: «Κανονικά τώρα το Star θα έπρεπε να τελειώσει το MasterChef. Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του. Εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας. Δεν πειράζει, ότι μπορεί ο καθένας. Μπράβο στον Παύλο, τα αυτονόητα είπε βέβαια.

Ας έχουμε λίγο στο μυαλό μας ότι και οι γονείς μας είχαν κάποιους άλλους γονείς και κάποιους άλλους. Και η κάθε οικογένεια τι κάνει; Πάει να κάνει copy την προηγούμενη, δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Όλοι οι υπόλοιποι, από κάποια ηλικία και κάτω, μπορούμε να χαλαρώσουμε γιατί έτσι θα αλλάξει. Διαφορετικά θα τα λέει ένας άνθρωπος. Τα είπε πολύ καλά, μπράβο στο αγόρι».