Survivor 4: Μουτσινάς για Σάκη και Μαριαλένα - «Γιατί η παραγωγή αφήνει να φανεί...»

Έριξε διακριτικά πάντα τα καρφιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μουτσινάς για Σάκη και Μαριαλένα - «Γιατί η παραγωγή αφήνει να φανεί...»

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και στα νέα πλάνα του Σάκη και της Μαριαλένας που φουντώνουν τις φήμες περί επανασύνδεσης μέσα στο παιχνίδι.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το ειδύλλιο Μαριαλένας - Σάκη στο Survivor 4

«Μπερδεύτηκα πια. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αν όντως είναι μούφα παραλία όλο το σύστημα μεταξύ των δύο μου κάνει εντύπωση γιατί η παραγωγή αφήνει να φανεί στο επεισόδιο.

Διότι το παρακολουθούν κάποιοι άνθρωποι. Η μαμά της Μαριαλένας σίγουρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μόνη της πάνω σε ένα αεροπλάνο και το οδηγεί μόνη της να πάει να σώσει την κόρη της από την επανασύνδεση. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Δεν πιστεύω σε θαύματα. Σε αγάπες κι έρωτες πιστεύω. Μέχρι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Κι ερωτευμένος να είναι ο Λιβάνης πρέπει να είναι πολύ μα… για να γυρίσει στην Μαριαλένα»

Πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές είναι η σχέση Μαριαλένας και Σάκη στο Survivor 4, αφού η παίκτρια πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη. Η μητέρα μάλιστα της κοπέλας με τα όσα βλέπει να σημειώνονται στο παιχνίδι, έχει γίνει έξαλλη καθώς έχει εκτεθεί όχι μόνο η ίδια αλλά και όλη η οικογένεια της.

Συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στο Πρωινό πως έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με τα όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά, μέλος της οικογένειας της.