Survivor 4 highlights 26/5: H σκληρή απόφαση του Ατζούν για τον Ντάφυ και το έπαθλο στο Μαιάμι

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 highlights 26/5: H σκληρή απόφαση του Ατζούν για τον Ντάφυ και το έπαθλο στο Μαιάμι

Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor 4, στο οποίο είδαμε τόσο την σκληρή απόφαση του Ατζούν στον Τριαντάφυλλο, όσο και το φοβερό έπαθλο στο Μαιάμι, την ώρα που ο Παύλος Γαλακτερός έκανε μια γλυκιά έκπληξη στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Αυτά είναι τα 26/5 highlights του Survivor 4

Μπηχτές εναντίον του Ασημακόπουλου από τον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο

«Μπηχτές» εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου άφησαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με τη δεύτερη ειδικά να αναφέρει πως ο πρώτος ζηλεύει τον δεύτερο.

Η κόκκινη ομάδα επανήλθε μετά το έπαθλο με το φαγητό, το γλέντι και το ράφτινγκ με τους Τούρκους, με τους «Μπλε» να τους υποδέχονται πίσω στην παραλία.

Ο Ηλίας Μπόγδανος πήγε, μάλιστα, να αγκαλιάσει τον Τριαντάφυλλο και, τότε, ο τελευταίος σχολίασε με Σάκη και Μαριαλένα την αντίδραση των υπόλοιπων.

Τα σχόλια τους επικεντρώθηκαν στον Ασημακόπουλο, αναφέροντας πως δεν υπάρχει λόγος να έχει αυτή τη στάση.

Ο Σάκης αναρωτήθηκε το λόγο, που δεν του λέει ούτε καλημέρα, ενώ η Μαριαλένα θεωρεί πως τον ζηλεύει.

Καρολίνα και Ασημακόπουλος "σταυρώνουν" τον Σάκη!

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Τριαντάφυλλος σχολίασαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor, με την Καρολίνα Καλύβα να ξεμπροστιάζει τη στρατηγική τους με όσα ψέμματα αυτή φέρνει, έχοντας τον Σάκη ως επίκεντρο.

Η Καρολίνα ανέφερε στην κάμερα το περιστατικό, τονίζοντας πως άκουσε τους τρεις να συζητούν, ενώ οι υπόλοιποι ήταν στη ζούγκλα.

Η ίδια, φυσικά, είπε όλα όσα έγιναν στους φίλους της, κάνοντας έξαλλο τον Ασημακόπουλο, ο οποίος είπε πως θέλει να του μιλήσει. Η Καρολίνα, παράλληλα, χαρακτήρισε ως ψεύτη τον Σάκη για όσα έχει διαδώσει, επισημαίνοντας πως όσα λέει, όταν κάνει στρατηγική, είναι κρυφά από τους υπόλοιπους. Πρόσθεσε, δε, στο τέλος πως όλοι έχουν καταλάβει το τι κάνει, έχοντας μάθει... καλά το Survivor από πριν.

"Πλακώθηκε" με Σάκη και Τριαντάφυλλο ο Ασημακόπουλος! Άγριος καυγάς...

Πανικός επικράτησε στην παραλία του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι έξαλλος και να επιτίθεται σε Σάκη Κατσούλη και Τριαντάφυλλο, με τον Ηλία Μπόγδανο να επιχειρεί... αποτυχημένα να μπει στη μέση και να παίξει το ρόλο του διαιτητή.

Λίγο μετά την αποκάλυψη της Καρολίνας Καλύβα για το ότι ο Σάκης ισχυρίζεται πως ο Ασημακόπουλος δεν του λέει καλημέρα, ο τελευταίος έσπευσε να ζητήσει το λόγο από τον αντίπαλό του.

Ο Σάκης έμοιαζε με τη σειρά του... να μαζεύεται, κάτι που έδειχνε να δικαιώνει τους ισχυρισμούς περί ψεμμάτων από την άλλη πλευρά.

Στη συνέχεια, όμως, το... γύρισε και του μίλησε για τη συμπεριφορά του, θεωρώντας πως έχει αλλάξει από τότε, που τον ευχαριστούσε για την αγωνιστική υποστήριξη.

Ο Ασημακόπουλος απάντησε και μπροστά στην κάμερα, αλλά και μπροστά στον Σάκη, ότι ουδέποτε έχει δεχθεί κάποια προσωπική αγωνιστική στήριξη, που να αξίζει ιδιαίτερη αναφορά και ο έτερος παίκτης έχει έρθει διαβασμένος, ώστε να δημιουργεί ίντριγκες. Κάπου εκεί, μπλέχτηκε και ο Τριαντάφυλλος, που ανέφερε πως ο Ασημακόπουλος τον είπε καραγκιόζη στο αγώνισμα με τους Τούρκους.

Ο Ασημακόπουλος, αφού πρώτα είπε πως δεν έχει πρόβλημα να το κάνει, τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα ο «Ντάφυ» του φώναζε πως δεν μπορεί, ενώ στο αγώνισμα, όπου πράγματι τον χαρακτήρισε έτσι, ο τραγουδιστής του είχε πει «άντε γαμ@@@@».

Έξαλλη η Καρολίνα με τον Τριαντάφυλλο και την πρόταση του Ατζούν για το αγώνισμα!

Νεύρα έδειξε στον Ατζούν Ιλιτζαλί η Καρολίνα Καλύβα πριν από την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει μια απόφαση, που σε κανέναν δεν άρεσε.

Ο Ατζούν συγκέντρωσε τους παίκτες πριν από το αγώνισμα και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, όταν τους είπε πως μέρος του επάθλου, είναι και το ταξίδι στο Μαϊάμι. Στη συνέχεια, όμως, είπε κάτι που βρήκε αντίθετη την μπλε ομάδα.

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως το αγώνισμα θα γινόταν ατομικό και δύο νικητές θα έπαιρναν ακόμη δύο άτομα μαζί τους στο Μαϊάμι, καθώς θα ήταν άδικο να είναι ομαδικό λόγω του τραυματισμού του Τριαντάφυλλου.

Η Καρολίνα, εκεί, αντέδρασε λέγοντας πως ο «Ντάφυ» είναι το πρόβλημα και θέλει την ομάδα της για το έπαθλο. Κάπως έτσι, ανάγκασε τον Ατζούν να πάρει πίσω την απόφασή του, επισημαίνοντας πως τελικά το αγώνισμα θα είναι ομαδικό.

Η σκληρή απόφαση του Ατζούν για τον Τριαντάφυλλο!

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να προκαλεί εκνευρισμό στην μπλε, «διαλύοντας» το αγώνισμα με μια κίνησή του.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν να αγωνιστεί με αντίπαλο τον «Κόρο», ο «Ντάφυ» αποφάσισε να... θυμηθεί τον τραυματισμό του, αφού έβλεπε πως δεν τα πάει καλά στο αγώνισμα, με συνέπεια να «ξεσπάσει» η αντίπαλη ομάδα, θεωρώντας πως κοροϊδεύει, αφού μάλιστα έκανε πως κούτσαινε.

Όταν, μάλιστα, είπε πως δε θέλει το έπαθλο, αν η ομάδα του κέρδιζε, οι υπόλοιποι τον κορόιδευαν. Ο Ατζούν, κάπως έτσι, συγκέντρωσε τους παίκτες και τους είπε, ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα, μιας και μετά από επιμονή των «Μπλε» το αγώνισμα ήταν ομαδικό.

Πρότεινε, λοιπόν, κάθε φορά που δεν πήγαινε σε ματσάρισμα ο Τριαντάφυλλος, ένας πόντος να πηγαίνει στην μπλε ομάδα, κάτι που έγινε δεκτό.

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον αγώνα με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι

Ένας αγώνας γεμάτος ένταση και με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι έλαβε τόπο στο Survivor, με την κόκκινη ομάδα να κερδίζει με τη «σφραγίδα» του Σάκη Κατσούλη, που για άλλη μια φορά «εξουδετέρωσε» τους αντιπάλους του στην μπλε.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν, ειδικά από τη στιγμή που ο Ατζούν ανακοίνωσε πως το αγώνισμα θα γινόταν ατομικό, προκαλώντας την αντίδραση της Καρολίνας, ενώ λίγο αργότερα, μετά τις αντιδράσεις για τον Τριαντάφυλλο, του επέβαλε ποινή απώλειας πόντου για την ομάδα του κάθε φορά, που δε θα έπαιζε.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η τρομερή εμφάνιση του Σάκη ανέτρεψε τα πάντα με 5/6 νίκες και επικράτηση της κόκκινης ομάδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το πλάνο, όπου ο «Ντάφυ» προσευχόταν.

Μαριαλένα σε Σάκη: "Τι θέλεις αγόρι μου να σε ξαναερωτευτώ;"

Τον αγώνα με φόντο το φοβερό έπαθλο με το ταξίδι στο Μαϊάμι κέρδισαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Κόκκινοι!

Ο Σάκης Κατσούλης έφερε σερί νικών και έκλεισε τον κύκλο με 10-8 με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε ουρλιαχτά και τη Μαριαλένα να αναφωνεί «”Μπράβο, αγάπη μου!”. “τι θέλεις να σε ξαναερωτευτώ με αυτά που κάνεις;”».

Τρελάθηκε η Μαριαλένα με όλα αυτά και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της!

Οι amigos τα βάζουν και πάλι με τον Τριαντάφυλλο!

Μετά την ήττα τους οι Μπλε επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματά τους και ξεκίνησαν να σχολιάζουν το τι πήγε λάθος στον αγώνα και έχασαν!

Για ακόμη μια φορά, η συζήτησή τους κατέληξε στον Τριαντάφυλλο και το γεγονός ότι δεν παίζει στους αγώνες είναι αυτό τους αναστατώνει και χάνουν την συγκεντρωσή τους!

Συγκεκριμένα ανέφεραν πως θα ήταν καλύτερα για όλους να αποχωρήσει οικειοθελώς και εκείνη τη στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι ξεφτίλας κανονικός"!

Στα μαχαίρια οι amigos! Ηλίας και Γιώργος εναντίον Καρολίνας

Μετά την ήττα τους οι Μπλε επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματά τους και αφού σχολίασαν τη στρατηγική του Τριαντάφυλλου να μην παίξει στον χθεσινό αγώνα, πέταξαν τα καρφιά τους και στην Καρολίνα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος εναντιώθηκαν στην Καρολίνα καθώς εκείνη είναι πολύ απόλυτη και δεν αφήνει κανέναν άλλο να πει αυτό που θέλει, γεγονός που τους ενοχλεί αρκετά!

Έβγαλαν λοιπόν τα μαχαίρια τους και τη δίκασαν, λέγοντας πως έχει πολύ αρνητική ενέργεια που δεν βοηθάει την ομάδα, επίσης την κατηγόρησαν πως δεν της αρέσει που χάνει από την Ελένη και τη Μαριαλένα και "το φυσάει και δεν κρυώνει" όπως είπαν χαρακτηριστικά!

“Η Καρολίνα επειδή είναι πάρα πολύ απόλυτη σαν άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της. Αν ξεκινήσει να μιλάει και της στρίψει λίγο, ωρύεται από πάνω σου με μία τσιριχτή φωνή, που σε τσιμπάει μέσα σου. Δηλαδή δεν μπορείς να μιλήσεις. Αυτό το πράγμα πολλές φορές σου χαλάει το κέφι… Το θυμάμαι και από παλιότερα, να ‘χω εγώ τα δικά μου και να μην κάνει λίγο στην άκρη το εγώ της.

Θέλει να σε κουκουλώσει, να φωνάξει από επάνω. Δεν μπορεί να βάλει λίγο νερό στο κρασί της, κοιτάει την πάρτη της, να πει αυτό που γουστάρει εκείνη. Η Καρολίνα δεν μπορεί να χωνέψει να χάνει από την Ελένη και τη Μαριαλένα, με τίποτα. Τρελαίνεται, νευριάζει και αρχίζει και λέει δικαιολογίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Ο Ηλίας "ξεμπροστιάζει" τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας

Στο στόχαστρο τον amigos αυτή τη φορά μπήκε η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με αφορμή την ατάκα της Μαριαλένας μετά το σημερινό αγώνισμα!

Λίγο μετά το κράξιμο που έριξαν στον Τριαντάφυλλο, ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσουν το θέατρο που παίζει το ζευγαράκι, όπως το χαρακτήρισαν.

"Εδώ πέρα πουλάνε τον έρωτά τους με δουλεύεις;", είπε ο Ασημακόπουλος με την Καρολίνα να αναφέρει on camera πως όλο αυτό είναι ο ευτελισμός της αληθινής αγάπης και του αληθινού έρωτα!

"Να ήμουν εγώ το αγόρι της Μαριαλένας απ'έξω και να έβλεπα αυτό το πράγμα, αυτή την ξεφτίλα; Να είναι μέσα ο πρώην της κοπέλας μου και να πουλάνε ένα ψεύτικο παραμύθι; Τι είναι αυτά ρε;", ανέφερε νευριασμένος ο Ηλίας και συνέχισε:

"Μιλάει ακόμα για τον έξω και μετά κάνει ζήλιες στον μέσα επειδή πάει στα 90s πάρτυ; Όλο αυτό είναι ένα θέατρο και έχω άπειρα παραδείγματα! Πόσες φορές τσακώνονται όταν τους παίρνουν οι κάμερες και μετά λένε πωπω τι φτιάξαμε πάλι! Για την παράσταση όλα, για το σόου"!

Οι Κόκκινοι και ο Κόρο έφτασαν στο Μαϊάμι

Το χθεσινό έπαθλο του Survivor κέρδισε η Κόκκινη ομάδα,η οποία είχε την επιλογή να διαλέξει έναν παίκτη από τους Μπλε για να πάει μαζί τους στο Μαϊάμι.

Ο παίκτης αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κόρο και έτσι όλοι μαζί απόλαυσαν το ταξίδι τους!

Με ιδιωτικό αεροπλάνο μεταφέρθηκαν οι παίκτες μαζί με τον Ατζούν και την 8χρονη κορούλα του, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι!

Απίστευτες εικόνες μας χάρισαν με τα εκπληκτικά τοπία, τους τεράστιους ουρανοξύστες και τις απίθανες παραλίες να κλέβουν την παράσταση!