Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στέλιος Μανουσάκης: Το διασκεδαστικό βίντεο που ανέβασε με την Μαρία Ηλιάκη και την κόρη τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Στέλιος Μανουσάκης: Το διασκεδαστικό βίντεο που ανέβασε με την Μαρία Ηλιάκη και την κόρη τους
News 16.06.2021 16:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη, μιας και πριν λίγες μέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας τους και δεν έχουν σταματήσει να απαθανατίζουν τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Αυτή τη φορά μάλιστα, ο Στέλιος Μανουσάκης έβγαλε βίντεο την αγαπημένη του, Μαρία, όσο εκείνη έκανε βόλτα έχοντας στην αγκαλιά της το κοριτσάκι τους.

Το βίντεο με την Μαρία Ηλιάκη και την κόρη της

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν με τον Στέλιο Μανουσάκη στην κόρη τους

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας της, αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσουν με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

«Μια διαδικασία τοκετού δε μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για την κόρης της μέσα από το μαιευτήριο

Στέλιος Μανουσάκης: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη του

Share