Damiano David: Η ημίγυμνη φωτογραφία του ξεσήκωσε το Instagram

Ποζάρει μόνο με το εσώρουχό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Damiano David: Η ημίγυμνη φωτογραφία του ξεσήκωσε το Instagram

O Damiano David είναι σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος κερδισμένος της Eurovision 2021, όχι μόνο γιατί με το συγκρότημά του, τους Maneskin, κατάφερε να πάρει την νίκη για την Ιταλία αλλά και γιατί μέσα σε μία βραδιά έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνον.

Μπορεί η νίκη τους να επισκιάστηκε για λίγο από το σκάνδαλο που ξέσπασε με το επίμαχο πλάνο που φαίνεται σαν να κάνει ναρκωτικά ο Ιταλός τραγουδιστής, ωστόσο το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων ήρθε για να αποκαταστήσει τη φήμη του.

Ο Damiano μέσα σε λίγες μέρες εκτόξευσε τους φανς του και πλέον όλα τα κομμάτια του συγκροτήματός του, γίνονται ανάρπαστα σε Youtube και Spotify. Την ίδια στιγμή, κάθε εμφάνισή του προκαλεί φρενίτιδα στον γυναικείο πληθυσμό.

Η τελευταία ημίγυμνη ανάρτηση που έκανε μάλιστα, ήταν αρκετή για να κάνει όλο το Instagram να πάθει πλάκα!

Η ανάρτηση του Damiano David με το εσώρουχο

Damiano David Instagram

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος»

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα παραχώρησε ο νικητής της Eurovision 2021, Damiano David. Ο τραγουδιστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με το περιβόητο πλάνο.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, για αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών» σημειώνει χαρακτηριστικά. «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για την μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν αντιμετωπίσαμε την Eurovision σαν αγώνα ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές. Μας άρεσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο» προσθέτει ο τραγουδιστής. «Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας»