Παναγιώτης Βασιλάκος: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας του

Οι γλυκές ευχές του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παναγιώτης Βασιλάκος: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας του

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Παναγιώτη Βασιλακό, καθώς γιορτάζει η μητέρα του, στην οποία και έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor, λίγο μετά την δημοσίευση όλο νόημα που έκανε για την Νικολέτα Τσομπανίδου, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην μητέρα του, με ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιορτάζει η πιο όμορφη μανούλα στο κόσμο! Μου έχει δώσει τόσο πολύ αγάπη που φτάνει για 3 ζωές!! Χρόνια πολλά Μαμά!!».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τα γενέθλια της μητέρας του

Παναγιώτης Βασιλάκος η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας του

O Παναγιώτης Βασιλάκος "αδειάζει" την Νικολέττα - «Δεν ζήτησα επανασύνδεση»

Ένας μικρός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και την πρώην σύντροφό του Νικολέττα Τσομπανίδου, την οποία επέλεξε στον τελικό του Bachelor, λέγοντας πως είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί.

Πριν από μερικές ημέρες η Νικολέττα - η οποία έχει βρει και πάλι τον έρωτα και δημοσίευσε φωτογραφία με τον νέο αγαπημένο της - αποκάλυψε πως το μοντέλο έκανε κίνηση για να τα βρουν και πάλι. Την δήλωση όμως αυτή ο ίδιος την διέψευσε.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου και την "άδειασε" λέγοντας πως ποτέ δεν έκανε κίνηση επανασύνδεσης, απλά ήθελε να της ευχηθεί για τα γενέθλια της.

«Στα γενέθλιά της την πήρα μια φορά τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα ένα απλό χρόνια πολλά. Δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι η Νικόλ στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή σας. Θα το σκεφτώ να στείλω ξανά μήνυμα σε πρώην μου, μη βγει μετά και πει ότι ζήτησα επανασύνδεση», είπε χαρακτηριστικά.