Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφος μετά τον χωρισμό με τον Βασιλάκο

Είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες και μένει και στο σπίτι του στην Γλυφάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφος μετά τον χωρισμό με τον Βασιλάκο

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως η Νικολέττα Τσομπανίδου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δηλώνει ξανά ερωτευμένη!

Η νικήτρια του Bachelor διατηρεί σχέση με τον Δημήτρη εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες και μάλιστα έχει μετακομίσει στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Αχώριστοι οι δυο τους, δεν ξεκολλάει ο ένας απ’ τον άλλον. Ολόκληρο πάρτι-έκπληξη της διοργάνωσε για τα γενέθλιά της.

Εδώ και λίγες μέρες, βρίσκονται μαζί στη Θεσσαλονίκη. Διακοπές στο Nikopolis hotel με όλα τα παρελκόμενα. Ήρθαν να δουν και τους γονείς της. Το πράγμα μάλλον σοβαρεύει…

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Νικολέτας Τσομπανίδου

Νικολέτα Τσομπανίδου Νέος σύντροφος

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor

Όλα είναι έτοιμα για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor, και όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ σε λίγο καιρό θα ξέρουμε με σιγουριά και το όνομα του εργένη που θα διαδεχθεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Σατσίδης μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής εξήγησε πως προς το παρόν δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος Bachelor ωστόσο σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Μπορεί η σχέση του πρώτου εργένη με τη νικήτρια να μην πέτυχε, δεν ξέρουμε όμως πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη νέα σεζόν.

«Υπάρχει προετοιμασία. Ξεκινάνε τα γυρίσματα σε λίγο. Μια πρώτη αίσθηση που έχω είναι πως ο Bachelor είναι φανταστικός και τα κορίτσια πολύ εκρηκτικά. Οπότε θα έχει πολύ ζουμί. Από εβδομάδα θα έχω καλύτερη εικόνα» ανέφερε ο Γιώργος Σατσίδης.