Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία με το καλλίγραμμο σώμα της

Η παρουσιάστρια αδυνάτισε κι άλλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία με το καλλίγραμμο σώμα της

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Ρόδο.

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους γονείς της στον αγαπημένο της σύντροφο Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κωνσταντίνα φαίνεται πως απολαμβάνει τις εξορμήσεις της στις μαγευτικές παραλίες, ποζάροντας με το μπικίνι και δείχνοντας μας τις άψογες αναλογίες που η ίδια διαθέτει, μετά από την απώλεια των 11 κιλών.

Όπως φαίνεται και από την ανάρτησή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αδυνάτισε κι άλλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το καλλίγραμμο σώμα

Μάλιστα, η ίδια προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τις καλοκαιρινές της διακοπές διότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για το “Αγρότης Μόνος Ψάχνει” που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Αγρότης Μόνος Ψάχνει

«Θα ξεκινήσω πια στο Αγρότης μόνος ψάχνει, δεν θα είμαι αγρότισσα αυτή τη φορά, είπα να παρουσιάσω και κάτι. Την άλλη πλευρά μου την είδατε στο Survivor, πόσες πια να δείτε. Αλλά εντάξει θα είμαι αντίστοιχη των περιστάσεων, δεν μπορώ να πηγαίνω με τουαλέτα υπάρχει ένα concept. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο.

Μιλάμε για prime time ζώνη, θα ξεκινήσει το φθινόπωρο τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα αρχίζουν σε λίγο καιρό σε 20 ημέρες. Τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες, οι οποίοι είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Εγώ καλούμαι να τα ζευγαρώσω. Είναι πραγματικοί αγρότες, θα πάμε στην φάρμα τους θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα. Θα έχει φυσικό τοπίο, σε όλη την Ελλάδα θα πάμε σε πολλά μέρη. Σε κάθε αγρότη αντιστοιχούν κάποιες νύφες, θα τους γράψουν γράμμα και ο αγρότης θα επιλέξει την γυναίκα της ζωής του», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Τον ζω τον έρωτα ακόμα, εγώ να σκέφτομαι να παντρευτώ; Τώρα τον Ιούλιο, Αύγουστο δεν προλαβαίνω, είμαι παραδοσιακή γυναίκα και αυτά γίνονται από τον άνδρα. Ο σύντροφος μου ο Βασίλης δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά η συμβίωση και όλα αυτά που περάσαμε στην καραντίνα είδαμε ότι μας έδεσε. Η σχέση είναι εκεί, αν θέλει να έρθει σε ένα ταξιδάκι θα είναι ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθακοστώπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τηρεί την ισορροπημένη της διατροφή καθώς δεν ξεχνάει να την συνδυάζει και με γυμναστική

Πρωινό:
Γάλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι.

Σνακ:
Φρούτα εποχή ή ξηρούς καρπούς

Μεσημεριανό:
Το γεύμα αυτό περιέχει πάντα πρωτεΐνες, όπως λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο.

Βραδινό:
Η Κωνσταντίνα φροντίζει να απολαμβάνει το βραδινό της πριν τις 9 και αυτό περιλαμβάνει πράσινη σαλάτα ή ντάκο με γιαούρτι αντί για τυρί ή κόκκινο κρέας ή λευκό ψάρι με σαλάτα.

Κι από ροφήματα:
Η Κωνσταντίνα προτιμά το κρύο τσάι χωρίς θερμίδες ενώ λατρεύει το νερό και αποφεύγει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά.