Πρώτη δόση εμβολίου για τον Χρήστο Πλαΐνη - Ποιο έκανε

Η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο

Πρώτη δόση εμβολίου για τον Χρήστο Πλαΐνη - Ποιο έκανε

Ο Χρήστος Πλαΐνης ως εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, από το νοσοκομείο φορώντας πάντα την υφασμάτινη μάσκα του. Ήταν η πρώτη δόση για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer στο Σισμανόγλειο.

Η ανάρτηση του Χρήστος Πλαΐνη

Ο Χρήστος Πλαΐνης μιλά για τις Άγριες Μέλισσες και τον ίδιο ως ηθοποιό

Ο ηθοποιός και απόφοιτος του Εθνικού θεάτρου, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή- δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος ενσαρκώνει τον Κοινοτάρχη, Περικλή Τόλλια και δηλώνει περήφανος που συμμετάσχει σε αυτή την σειρά και με αυτούς τους συναδέλφους.

πλαινης μελισσες

( Δείτε την φωτογραφία του Περικλής και της Παγώνα Τόλια από τις “'Αγριες Μέλισσες” φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί για το You )

Μπορεί η σειρά να χαίρει μεγάλης απήχησης απο το τηλεοπτικό κοινό ωστόσο ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση. «Δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Νιώθω ότι ποτέ δεν έχω φτάσει εκεί που ήθελα να φτάσω. Πάντα θα βρω τι λείπει, αυτό που λείπει γιατί πάντα κάτι λείπει....Να κάθομαι και να με βλέπω και να λέω τι; Ωραία, να κάτσω να με δω… Για ποιο λόγο; Θα κάτσω καμιά φορά να δω αν είναι κάποια σκηνή πολύ δύσκολη, αν σε κάποια στιγμή έχω κάνει κάτι που θέλω να δω πως έγραψε ή αν πέρασε αυτό που ήθελα να κάνω. Σε αυτή τη λογική μόνο θα κάτσω να με δω στην τηλεόραση»».

Ο Χρήστος Πλαΐνης - Μπαμπάς.

ο πλαινης με τα παιδια του

Πέραν του βιογραφικού του που είναι ιδιαιτέρως βαρύ, αφού απο το 1998 έχει συνεργαστεί με ισχυρά ονόματα του χώρου και έχει συμμετάσχει σε πολύ πετυχημένες σειρές όπως Ψίθυροι Καρδιάς, Άγγιγμα ψυχής, Σύνορα αγάπης, Μαρία η Άσχημη,Safe Sex TV Stories και Το Κόκκινο Δωμάτιο, Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Πόλεμος των Άστρων κ.α , είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς.

Έχει μια κόρη, τη Νεφέλη, από τον γάμο του με την ηθοποιό και ψυχολόγο Σταυρίνα Ψιμοπούλου αλλά και έναν γιό από την πρώην σύζυγο του, με την Όλγα Τούντη.