MasterChef 5: Η Σπυριδούλα έστειλε μήνυμα στη Μαργαρίτα για τη νίκη της

«Ήθελα πολύ να βγει γυναίκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η Σπυριδούλα έστειλε μήνυμα στη Μαργαρίτα για τη νίκη της

Το πρωί της Πέμπτης, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef 5, αποκαλύπτοντας πως της έστειλε μήνυμα για να τη συγχαρεί.

Οι δηλώσεις της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη για το MasterChef 5

«Χάρηκα πάρα πολύ με τη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef. Είμαι πολύ περήφανη και την πίστευα από την αρχή. Ήθελα πολύ να βγει γυναίκα, της έστειλα συγχαρητήρια και εύχομαι να πάει πολύ ψηλά. Μιλήσαμε και μου είπε “ευχαριστώ για τη στήριξη”.

Δέχτηκα δύο τηλεοπτικές προτάσεις, για ένα show και για μια πρωινή εκπομπή. Τηλεοπτικά θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του MasterChef.

Ήταν δύσκολη η χρονιά που πέρασε γιατί έχασα τον πατέρα μου. Δεν περιμέναμε τον χαμό του πατέρα μου και ήταν πολύ σκληρό.

Θα παντρευτώ όταν το επιτρέψει ο κορονοϊός. Είναι πολύ σκληρό κομμάτι τα “ροζ” βίντεο που κυκλοφορούν. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα.

Η συνέντευξη της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη στο περιοδικό YOU

Εκεί που η ζωή της χαμογέλασε πλατιά μετά την έξοδό της από το Masterchef και το νέο της επαγγελματικό βήμα, όλα άλλαξαν με την αιφνίδια απώλεια του πατέρα της. Μετά από ένα αρκετό διάστημα σιωπής και περισσυλογής με τις αναποδιές να συνεχίζονται, μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες που πέρασαν από τον διαγωνισμό μαγειρικής, κάνει ένα restart στην ζωή της και ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της και για μια ένα αρχή ως σέφ! Η Σπυριδούλα έχει πάρει ξανά την ζωή στα χέρια της και αρκετά ανανεωμένη και εμφανισιακά αποκαλύπτεται στο You!

Σαν την Σπυριδούλα, δύσκολα θα υπάρξει παίκτρια στο Masterchef. 'Ενας πραγματικός...τυφώνας, πολυτάλαντη, αλλά και αδιαπραγμάτευτη στις απόψεις της. Τους τελευταίους μήνες μένει μόνιμα στην γενέτειρά της στο Βόλο και στην σύντομη επίσκεψή της στην Αθήνα, λίγο πριν μας αποκαλύψει τα νέα της σχέδια, η ευτυχία στο πρόσωπό της δεν κρύβεται. Σε λίγους μήνες άλλωστε θα ντυθεί νύφη...

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη περιοδικό you

Επιτέλους ήρθε η ώρα του γάμου σου...

Ναι, επιτέλους! Το αναβάλαμε για όσο καιρό ήμουν στο Masterchef και μετά το παιχνίδι, έπρεπε να πάω στην Κύπρο λόγω της επαγγελματικής πρότασης που είχα δεχθεί για να δουλέψουμε μαζί με τον Πάνο Τόγια σε ένα εστιατόριο. Αλλά τώρα νομίζω όλα πάνε μια χαρά και ήρθε η ώρα να το κάνουμε! Είμαστε πια 12 χρόνια μαζί με τον Αποστόλη.

Ο πατέρας σου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας;

Ούτε εκείνος ούτε εμείς είχαμε γνωρίζαμε κάτι. 'Ήταν πάντα πολύ δυνατός. Τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν “φύγει” είχε έναν έντονο πόνο στο στομάχι όπως μου είχε πει η αδελφή μου. Οι γιατροί μας είπαν αργότερα ότι υπήρχε περίπτωση αυτό να ήταν το σύμπτωμα πριν το πρώτο έμφραγμα. Μετά επακολούθησε και το δεύτερο και μοιραίο έμφραγμα.

Ποιος σε πήρε τηλέφωνο στην Κύπρο για να σου το ανακοινώσει;

Ο Αποστόλης και εκείνη τη στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αλλά όλα εκείνη την ημέρα έγιναν πάρα πολύ περίεργα. Με τον μπαμπά μου είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, ήμουν η αδυναμία του και τον αγαπούσα πάρα πολύ. 'Ήμουν μικρή σε ηλικία όταν χώρισαν οι γονείς μου και πέρασαν χρόνια για να βρούμε τις ισορροπίες μας. Τον “τιμωρούσα” για αυτόν τον χωρισμό, γιατί δεν τον καταλάβαινα. 'Όταν πήγα στην Κύπρο με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν είμαι καλά και πολλές φορές δεν το σήκωνα αν είχα δουλειά, αλλά τον έπαιρνα αργότερα. Το βράδυ πριν φύγει από την ζωή, με πήρε ξανά, αλλά δεν το σήκωσα γιατί ήμουν στο εστιατόριο. Δεν ξέρω αν αισθανόταν άσχημα στην υγεία του και ήθελε να μου το πει, ή απλά ήθελε να μου μιλήσει. Το ότι δεν σήκωσα εκείνο το τελευταίο του βράδυ το τηλέφωνο, είναι κάτι που θα το κουβαλάω μέσα μου για πάντα από τύψεις.

Εσύ διαισθάνθηκες έστω και από ένστικτο ότι κάτι κακό θα συμβεί;

Το πρωί όταν με πήρε ο Αποστόλης στις έξι το πρωί, παραξενεύτηκα γιατί εκείνος δεν ξυπνά τόσο πρωί. Τότε μου μπήκε η σκέψη ότι κάτι κακό συνέβη στην γιαγιά μου. Δεν μου πήγαινε ποτέ το μυαλό ότι αυτό θα αφορούσε τον πατέρα μου.

Backstage βίντεο από την συνέντευξή της!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί