Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση - «καρφί» για τα Γλυκά Νερά

«Να απονεμηθεί δικαιοσύνη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση - «καρφί» για τα Γλυκά Νερά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον 32χρονο σύζυγό της, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η τραγουδίστρια πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις απόψεις για θέματα της επικαιρότητας και έτσι δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και γι΄αυτή την υπόθεση που το βράδυ της Πέμπτης, σχεδόν 40 μέρες μετά το έγκλημα, άφησε σε σοκ την κοινή γνώμη.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

«Να έχεις ονειρευτεί μια ζωή μαζί του και αυτός να βάζει τέλος στη δική σου ζωή… Να απονεμηθεί δικαιοσύνη και ας χαθεί ο κόσμος», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Καίτη Γαρμπή Γλυκά Νερά

Σοκαριστική η ομολογία του πιλότου

Τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά έγραψε ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος μετά από πολύωρη ανάκριση στα γραφεία της ΓΑΔΑ ομολόγησε το έγκλημα του, αποκαλύπτοντας πώς τη σκότωσε.

Όπως εξήγησε, δεν είχε συνεργό. Τσακώθηκε με τη σύζυγό του και τη σκότωσε, ενώ προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου είπε ότι:

«Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».