Αγγελική Νικολούλη: Η ανάρτηση για την έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά

Το κοινό περιμένει πώς και πώς τις αποκαλύψεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Η ανάρτηση για την έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά

Οι εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έχουν αφήσει συγκλονισμένο το Πανελλήνιο. Η ομολογία του συζύγου της για το έγκλημα, έκανε την Αγγελική Νικολούλη να επιστρέψει από τις διακοπές της με μία έκτακτη εκπομπή.

Η παρουσιάστρια είχε ρίξει αυλαία στην εκπομπή της, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει στα χέρια της στοιχεία, τα οποία θέλει να δημοσιοποιήσει.

Η ίδια μάλιστα, έκανε και μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το τρέιλερ της εκπομπής.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά

Αγγελική Νικολούλη Γλυκά Νερά

Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ» για τα Γλυκά Νερά

Στις 14 Μαΐου μεταδόθηκε το πρώτο «Φως στο Τούνελ» αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν. Εκεί, εντύπωση είχε προκαλέσει η στάση του εν αποστρατεία αστυνομικού διευθυντή Θανάση Κατερινόπουλου.

Ο κ. Κατερινόπουλος στην πρώτη εκπομπή της Νικολούλη μετά το έγκλημα, έλεγε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και πως είναι πολύ περίεργο αυτό που (δεν) έκανε ο σύζυγος. Τόνιζε, συγκεκριμένα, ότι οι πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι σε περίπτωση ανάγκης να μην καλούν στο 100, αλλά στο 112. Δεν μπορούσε, λοιπόν, -μεταξύ άλλων- να εξηγήσει γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση στην οποία έπρεπε να προχωρήσει μηχανικά, λόγω της εκπαίδευσής του.

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κάνει αναπαράσταση και με τα… τηλέφωνα και σε όλα. Στον τρόπο χειρισμού του τηλεφώνου. Αν δεν κάνανε να κάνουν! Πώς το κατάφερε;», είπε ρίχνοντας τα βέλη του και συνέχισε: «Είναι πολυδιάστατη υπόθεση αυτή. Οι Αρχές δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα μα τίποτα χωρίς να το ερευνήσουν. Πάντα ξεκινάμε από το σημείο που έγινε το έγκλημα – υποθέτω ότι έγιναν οι αυτοψίες. Το παράθυρο οδηγεί στο υπόγειο. Άρα οι άνθρωποι ίσως γνώριζαν το εσωτερικό του σπιτιού.

Είναι μια υπόθεση που πρέπει να ερευνηθεί από παντού. Και από το προσωπικό και από το εργασιακό περιβάλλον του πιλότου. Τα πάντα. Πού μίλησε, με ποιους μίλησε, προβλήματα που είχε στο εργασιακό του περιβάλλον, προβλήματα που είχαν μεταξύ τους. Οι Αρχές έχουν πολλή δουλειά… Δεν είναι μια τυχαία δολοφονία, που μπήκαν να κλέψουν, πήραν τα λεφτά και έφυγαν».