Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα νέα για τον Λάκη Λαζόπουλο

Κινείται νομικά - Τι συνέβη

Άσχημα νέα για τον Λάκη Λαζόπουλο
News 18.06.2021 11:10
Από Youweekly Team

Αυξάνονται τα θύματα διαδικτυακής απάτης, όπως όλα δείχνουν. Ένα από αυτά ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου και τώρα προστέθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός δημοσιοποίησε πως το όνομά του χρησιμοποιείται από επιτήδειους προκειμένου να εξαπατούν κόσμο.

Η διαδικτυακή απάτη εις βάρος του Λάκη Λαζόπουλου

Στην προκειμένη περίπτωση τα δημοσιεύματα που χρησιμοποιούν τον όνομά του έχουν να κάνουν με bitcoin και όπως έγραψε ο ηθοποιός κινείται νομικά για να προστατευτεί.

Λαζόπουλος

Λάκης Λαζόπουλος

Λαζόπουλος instagram

O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να βουρκώσει στον αέρα του Ευτυχείτε

Ο Λάκης Λαζόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε με σκοπό να μιλήσει για το βιβλίο που έγραψε μετά το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έκανε να βουρκώσει όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του, Θάνου.

«Ο Λάκης βοήθησε πάρα πολύ, έχοντας την εμπειρία, τον Θάνο. Ήταν συνεργάτες κολλητοί όταν ο Θάνος ήταν καλά. Αλλά όταν ο Θάνος αρρώστησε, ο Λάκης με την εμπειρία που είχε τον πήγε στους καλύτερους γιατρούς στην Ευρώπη και είναι μέρος αυτού του εφαλτηρίου στο οποίο πάτησε ο Θάνος για να είναι δυναμικός μέχρι τέλους. Όλη αυτή η συμπαράσταση που είχε από τον Λάκη σε ιατρικό και ανθρώπινο επίπεδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Η αρρώστια όμως ήταν αμείλικτη παρόλο που ο Λάκης τον οδήγησε στις αυθεντίες της Ευρώπης με μια εκπληκτική συμπεριφορά εκ μέρους του» πρόσθεσε. «Ακόμα και όταν δεν πήγαινε στο εξωτερικό, τηλεφωνούσαν και έστελναν εκπροσώπους. Δυστυχώς η αρρώστια ήταν τέτοια που χάσαμε τον Θάνο. Το ξέρει ο Λάκης γιατί ήταν δίπλα του το βράδυ που έφυγε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάκης Λαζόπουλος: «Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα μου»

Αντιδράσεις στο Πρωινό με την κίνηση της Καλογρίδη να βάλει αστυνομικούς σε πρόμο του βιβλίου του Λαζόπουλου

Share