Γλυκά Νερά: Έξαλλοι Λιάγκας και Σκορδά με τον πιλότο

«Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Έξαλλοι Λιάγκας και Σκορδά με τον πιλότο

Σοκαρισμένοι ήταν Σκορδά και Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό, με αφορμή το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά με δράστη τον σύζυγο της άτυχης Κάρολαϊν.

Αφορμή για το ξέσπασμα των δύο παρουσιαστών στάθηκε η στάση που είχε ο πιλότος όλες αυτές τις μέρες και ειδικά, η μεγάλη αγκαλιά που έδωσε χθες το μεσημέρι στην μητέρα της συζύγου του μετά το μνημόσυνο και πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ.

To ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για τα Γλυκά Νερά

«Στην κηδεία της γυναίκας που είχε σκοτώσει, είχε το παιδί αγκαλιά. Τι λόγο είχε να πάρει το παιδί και να πάει στην κηδεία και δεύτερον, η σκηνή που με έχεις συγκλονίσει είναι που αγκαλιάζει έναν προς έναν τους συγγενείς της γυναίκας του και δη τη μάνα της γυναίκας που φέρεται ότι δολοφόνησε, για να της συμπαρασταθεί.

Επί 37 μέρες είχε σκηνοθετήσει και ακολουθήσει ένα σχέδιο, κορόιδευε όλον τον κόσμο, απορώ πώς είναι δυνατός να κάνεις δολοφονία και από εκεί και πέρα πώς σου πάει να αγκαλιάζεις τη μάνα, που τους σκότωσες το παιδί της».

«Ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι τους, έβαλε το μωρό να είναι δίπλα στη νεκρή μάνα, σκότωσε το σκυλί τους, είπε σε όλους ότι ήταν ξένοι, έβγαινε στις κάμερες, ανέβασε post… Μετά αυτή η μάνα τι να κλάψει; Να ξέρεις ότι έχεις αγκαλιάσει αυτό που σκότωσε την κόρη σου», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την Καρολάιν

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με τις τελευταίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα όσον αφορά το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τα social media, μετά την αποκάλυψη του 32χρονου πιλότου πως αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν, πήραν "φωτιά" με αναρτήσεις.

Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz έδειξαν την οργή τους - και ήταν πάρα πολλοί. Μια από αυτούς ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία της 20χρονης που κρατά στα χέρια της το νεογέννητο παιδί της και του χαμογελά, γράφοντας από κάτω "Θεέ μου, πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως. RIP Καρολάιν."