Ιωάννα Μαλέσκου: Η σπόντα για τους συνεργάτες της που αποχώρησαν από την εκπομπή

«Να τα λέμε κι αυτά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η σπόντα για τους συνεργάτες της που αποχώρησαν από την εκπομπή

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να σχολιάσει στη σημερινή της εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου, όλα όσα ακούγονται για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της από το Love it. Η παρουσιάστρια, χωρίς να εκθέσει κανέναν έριξε τη σπόντα της και συνέχισε την εκπομπή της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου παραιτήθηκε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αλλά και η αρχισυντάκτριά της. Έτσι, η παρουσιάστρια αποφάσισε να εξηγήσει τη δική της θέση με πολύ ευγενικό τρόπο.

Αφορμή για το εν λόγω σχόλιο στάθηκε μία τοποθέτηση που έκανε η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα της εκπομπής.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για όσα ακούγονται για την εκπομπή της

«Επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει παρότι γι΄ αυτόν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει, μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τις παραιτήσεις από την εκπομπή της

Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, μερικές αλλαγές ήρθαν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, με την παρουσιάστρια να ξεκινάει την εκπομπή με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Όπως φαίνεται λοιπόν αποχώρησε η αρχισυντάκτρια από την εκπομπή, με την Ιωάννα -που πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ- να λέει αρχικά: «Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν.

Μάλιστα, στους τίτλους αρχής της εκπομπής, την Τετάρτη, υπήρχε το όνομα της αρχισυντάκτριας Δήμητρας Παλούδη, ωστόσο στη σημερινή εκπομπή έλειπε από την αρχή.

Η έναρξη της χθεσινής εκπομπής με τη Δήμητρα Παλούδη στους τίτλους:

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής χωρίς τη Δήμητρα Παλούδη: