GNTM: Πρώην φιναλίστ εργάζεται ως σερβιτόρα στην Μύκονο

Δείτε εδώ το βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Πρώην φιναλίστ εργάζεται ως σερβιτόρα στην Μύκονο

Η πρώην φιναλίστ του GNTM 3, Παρασκευή Καρασιώτη, παρά τις δουλειές που έχει κάνει στον χώρο του μόντελινγ, θέλησε αυτό το καλοκαίρι να πειραματιστεί σε κάτι καινούργιου.

Η τσιγγάνα του ριάλιτι μοντέλων, που τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εξωτική της ομορφιά, είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της -δείτε εδώ την topless φωτογραφία της που έκανε χαμό-.

Η ίδια μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για το μέλλον της στον συγκεκριμένο χώρο, βρίσκεται στην Μύκονο και εργάζεται ως σερβιτόρα.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv εξασφάλισε ένα βίντεο εν ώρα εργασίας.

Παρασκευή και Ηρακλής μίλησαν για τις σχέσεις τους μετά το παιχνίδι

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκαν καλεσμένοι στους Κου Κου και μίλησαν για τις σχέσεις τους μετά το GNTM.

Ο νικητής του γνωστού ριάλιτι μόδας και η φιναλίστ κάθισαν στον καναπέ και εκμυστηρεύτηκαν στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη πως έγιναν καλοί φίλοι μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η Παρασκευή είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Ηρακλή έχουμε καλές σχέσεις και αυτό ξεκίνησε με το τέλος του παιχνιδιού. Δεν μιλάμε καθημερινά, δεν είμαστε κολλητοί. Έχουμε βγει από ένα παιχνίδι, θέλουμε λίγο τον χρόνο μας να προσαρμοστούμε, έχουμε τις δουλειές μας, αλλά μιλάμε» ενώ λίγο αργότερα ο Ηρακλής δήλωσε την επιθυμία του να γίνει.. παρουσιαστής!

GNTM 3 - Παρασκευή: «Ο Ηρακλής πίστευε σε εμένα»

Η Παρασκευή βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του GNTM 3, στο πώς της φέρθηκαν τα αγόρια με τα οποία έμεινε στο τέλος αλλά και στον Ηρακλή ο οποίος πίστευε πολύ σε εκείνη.

Στον ημιτελικό είδαμε την Παρασκευή να μένει ανάμεσα στα 4 πιο δυνατά αγόρια του διαγωνισμού και να μην έχει και τόσο καλή διάθεση παρόλο που εκείνοι ήθελαν να της φτιάξουν τη διάθεση.

Όπως εξήγησε σήμερα, ήταν πολύ πιεσμένη και είχε συγκεντρωθεί στον εαυτό της, επομένως δεν μπορούσε να χαλαρώσει καθόλου.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τα τέσσερα αγόρια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με πρόσεχαν. Φτάνοντας προς το τέλος μπορώ να πω ότι το ήθελα ακόμα περισσότερο, οπότε μπορεί να ήμουν λίγο πιο κλειστή γιατί ήμουν συγκεντρωμένη σε εμένα. Μπορεί να τους φάνηκε λίγο περίεργο. O Hρακλής είναι ένα από τα άτομα που με βοήθησαν πάρα πολύ.

Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πίστευε σε μένα πιο πολύ κι από ότι πίστευα εγώ στον εαυτό μου. Με ενθάρρυνε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παρασκευή.