Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήβη Αδάμου - Stavento: Το νέο τους επαγγελματιό βήμα

«Μια φορά τον χρόνο βγάζουμε ένα τραγούδι αγαπησιάρικο»

Ήβη Αδάμου - Stavento: Το νέο τους επαγγελματιό βήμα
News 18.06.2021 18:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ήβη Αδάμου ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε μέσω skype και ο σύζυγός της Μιχάλης Stavento.

Το αγαπημένο ζευγάρι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό το νέο τους τραγούδι «Για σένα» είναι χώρια αυτό το διάστημα, μιας και ο Μιχάλης Κουϊνέλης βρίσκεται στην Αλεξανδρόπουλη, ενώ η Ήβη Αδάμου είναι στην Αθήνα για λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι δηλώσεις της Ήβης και του Μιχάλη

«Είναι το γούρι μου και είμαι το γούρι του. Μια φορά τον χρόνο βγάζουμε ένα τραγούδι αγαπησιάρικο. Είναι όποτε γράψουμε κάτι και νιώθω ότι μόνο η Ήβη μπορεί να το πει, ή μόνο με την Ήβη θα μπορούσα να το πω. Αυτό ένιωσα και τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Ήβη Αδάμου.

Από την άλλη, ο Μιχάλης είπε: «Πάντα έμενα πάνω, κατέβαινα για δουλειές και γύρναγα. Με την καραντίνα έχω την ευτυχία, η Ήβη να της αρέσει πολύ εδώ και τελικά να μετατοπίσει τη βάση της εδώ και να κάνει ότι έκανα εγώ.

Η τραγουδίστρια δήλωσε μετά: «Αυτό ήταν ένα όνειρο που είχα εδώ και 6-7 χρόνια. Ο Μιχάλης δραστηριοποιείται εκεί ήδη, έχει ένα μπαρ, εγώ κάνω ένα μαγαζί με μοναδικά γλυκά. Θα μπαίνεις σε ένα παραμύθι και θα τρως γλυκά». Δείτε εδώ και μια μοναδική οικογενειακή τους φωτογραφία!

«Δεν έχει μπει κανείς στην θέση μου»

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Star” και μέσα σε όλα απάντησε για την απόφαση της να γίνει μαμά από πολύ μικρή ηλικία.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην Μαντώ Γαστεράτου για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και «ξέσπασε» για όλους όσους θεώρησαν ότι είναι ακόμα νωρίς για να κάνει παιδί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγιναν γονείς το 2018, όταν η ίδια ήταν μόλις 25 ετών.

Η Ήβη είπε χαρακτηριστικά: “Με τον Μιχάλη ήμασταν πέντε χρόνια μαζί πριν έρθει το παιδί. Την εγκυμοσύνη και το παιδί δεν τα καθορίζεις πάντα εσύ, είναι και το πώς θα σου έρθουν τα πράγματα, ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου, πώς αισθάνεσαι με αυτό το πράγμα, αν είσαι έτοιμος και ώριμος να το κάνεις.

Επειδή, λοιπόν, εγώ έχω ξεκινήσει να κάνω πολλά πράγματα από νωρίς και ήμουν και με τον Μιχάλη και ήταν και ο κατάλληλος άνθρωπος για εμένα, ήταν και λίγο τυχερό. Ήρθε πολύ φυσικά, ήρθε πολύ λογικά. Τουλάχιστον σε εμένα, στη δική μου περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Μπορεί κάποιος να το θεωρεί “πολύ νωρίς”.

Δεν έχει μπει όμως στη θέση μου. Δεν έχει ζήσει αυτά που έχω ζήσει και που έχω δει εγώ. Αν σκεφτείς ότι είμαι από τα 16 σε αυτή τη δουλειά και έχω σπουδάσει και τα έχω κάνει όλα κι έχω και άνθρωπο δίπλα μου που να μπορώ να το κάνω αυτό…”, κατέληξε λέγοντας η Ήβη Αδάμου, η οποία μας έδειξε και πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

O Μιχάλης Κουϊνέλης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με την οικογένειά του

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου βγαίνουν έξω με μάσκες

Share