Αιμίλιος Χειλάκης: «Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους, αυτοί πώς με αποδέχονται;»

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι και μετανάστες, είναι και τσιγγάνοι, είναι και ομοφυλόφιλοι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αιμίλιος Χειλάκης: «Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους, αυτοί πώς με αποδέχονται;»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και μεταξύ των άλλων πέρασε ορισμένα σημαντική μηνύματα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ενώ πριν λίγες μέρες είχε παραχωρήσει και τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τους συνεργάτες του.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Η πρόκληση είναι διπλή. Πρέπει να είσαι ακριβής με το ακριβές που έχει αυτή η δουλειά. Πρέπει να είμαι πολύ συνεπής με τους ανθρώπους που θα δουλέψω μαζί τους. Δεύτερον, λες ωραίος ο ρόλος. Θα κάνω κάποιον που θα δείξω κάτι, θα βάλουμε τον κόσμο να αναρωτηθεί σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους -που πριν από μερικά χρόνια τους ανθρώπους αυτούς τους είχαμε στη Βουλή μας.

Το να θυμηθούμε ότι πατρίδα μας μπορεί να μην είναι όλη η γη αλλά θα έπρεπε. Πατρίδα μας είναι το κοινωνικό μας μέρος, δεν είναι απλά το χώμα μας. Και το κοινωνικό μας μέρος έχει όλους τους ανθρώπους που είναι παρόντες και αυτοί οι άνθρωποι είναι και μετανάστες, είναι και τσιγγάνοι, είναι και ομοφυλόφιλοι, είναι και διαφορετικοί… Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς. Αυτοί πώς με αποδέχονται;».

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες

«Πήρα την απόφαση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι ωραίο, σε κάτι που έχει ένα μόχθο κι ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός.

Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι; Μου προτείνουν συχνά ρόλους κακών. Τυχερός είμαι που συμβαίνει αυτό»», λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης.