Ελένη Τσολάκη: «Ήθελα πολύ να κάνω το "Αγρότης Μόνος Ψάχνει"»

Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη συμφωνία της με το Open

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Ήθελα πολύ να κάνω το

Μόλις χθες κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελένης Τσολάκη με το Open και σήμερα, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου μίλησε για την εκπομπή που θα αναλάβει φέτος το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, θέλησε να ρωτήσει την Ελένη Τσολάκη αν θα επέστρεφε στο Happy Day. Εκείνη απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη:

«Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

«Το Survivor είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανα με τίποτα. Τόσες μέρες χωρίς μπάνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Πάρα πολύ ήθελα να κάνω το Αγρότης μόνος ψάχνει. Αισθάνομαι πως ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά εντάξει… Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα γίνονται για καλό», ξεκαθάρισε η Ελένη Τσολάκη.

«Είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω να ξανά βρω λίγο τις ισορροπίες μου»

Πριν από λίγο καιρό, η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μέσα σε όλα αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει προσωρινά από τον χώρο της τηλεόρασης.

Η Ελένη Τσολάκη είπε χαρακτηριστικά: «Τελικά τα πράγματα και από την διαδρομή μου στο Happy Day όλα φαίνονται από την αρχή σε όλες τις σχέσεις, πολύ περισσότερο δε στις επαγγελματικές. Από την αρχή ήταν κάτι που έδεσε, κάτι που ήρθαμε όλοι πάρα πολύ κοντά, βρήκαμε κοινά σημεία επαφής και αυτή η σχέση και μετά από 3 χρόνια φάνηκε ότι είναι αληθινή και αυτό, σε αυτούς τους καιρούς σε αυτές τις δουλειές είναι το πιο ευλογημένο πράγματα, γιατί παραμείναμε φίλοι».

Αμέσως μετά δήλωσε: «Αποφάσισα μετά από τα δύο τελευταία χρόνια ότι χρειαζόμουν, είχα ανάγκη λίγο τον χρόνο μου, είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω να ξανά βρω λίγο τις ισορροπίες μου και να βάλω και τις προτεραιότητες μου διαφορετικά. Ξέρεις όταν τα πράγματα τρέχουν μόνα τους, όταν είσαι πάνω στον αγώνα δεν μπορείς να τα δεις τα πράγματα να τα διαβάσεις όπως πρέπει.

Έτσι λοιπόν έρχεται κάποιες φορές το σύμπαν, σου χτυπάει ένα κουδουνάκι, η ζωή η ίδια θέλεις, εσύ που μεγαλώνεις και ωριμάζεις και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά που σου λέει κάτι μέσα σου, καλύτερα να κάνεις τώρα πίσω για να αισθάνεσαι εσύ καλά. Γυρίζεις στον εαυτό σου, είναι η εποχή τέτοια για να κάνουμε μία εσωτερική διαδρομή μέσα στον εαυτό μας και να βρούμε τα πατήματα μας. Δεν είναι η πιο εύκολη η απόφαση γιατί δουλεύω από μικρή, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, μου λείπει από την καθημερινότητα μου, αλλά χρειάζεται και ένα restart για να κάνεις ένα πιο ωραίο comeback» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη, η οποία ανακοίνωσε και κάποια ευχάριστα νέα.

Ελένη Τσολάκη οι λόγοι που απουσιάζε από την τηλεόραση