Ναταλία Γερμανού: Το αιχμηρό σχόλιο για τον πιλότο από τα Γλυκά Νερά

«Από την πρώτη στιγμή δεν έκανε τίποτα άλλο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Το αιχμηρό σχόλιο για τον πιλότο από τα Γλυκά Νερά

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με το συγκλονιστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις εξελίξεις που παρακολουθήσαμε από τη μέρα που ομολόγησε ο πιλότος.

Η παρουσιάστρια έδειξε ένα απόσπασμα από τις συνομιλίες που είχε η Αγγελική Νικολούλη με τον Μπάμπη, στις οποίες της είχε αρνηθεί να εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τα Γλυκά Νερά

«”Είναι νωρίς για κάμερες” είπε ο άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να μιλάει σε κάμερες. Και είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι είναι νωρίς για κάμερες», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το πρώτο μήνυμα της μητέρας της Κάρολαϊν μετά την ομολογία του Μπάμπη

Συντετριμμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις η μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, η οποία θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω της οικογενειακής της φίλης, κυρίας Χαρίκλειας Θεοχάρου.

Η ίδια ήταν και αυτή που είχε περιγράψει πόσο προδομένη αισθάνεται η μητέρα της 20χρονης μετά την αποκάλυψη πως ο Μπάμπης ήταν αυτός που είχε στερήσει τη ζωή της Κάρολαϊν.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη.

Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις» εξήγησε η κα. Θεοδώρου.