Νέα κόντρα ανάμεσα σε Μαίρη Συνατσάκη και Νίκο Μωραΐτη

«Νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα κόντρα ανάμεσα σε Μαίρη Συνατσάκη και Νίκο Μωραΐτη

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεσπάει ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή ένα tweet που έκανε πριν λίγες μέρες ο δεύτερος για την εμφάνιση της Λίνας Μενδώνη στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Τι συνέβη ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μωραΐτη

«Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ' τι ζούμε;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μωραΐτης και όπως ήταν επόμενο, η ανάρτησή του αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Μαίρη Συνατσάκη αντέδρασε στην συγκεκριμένη ανάρτηση: «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να γίνεσαι τόσο χυδαία προσβλητικός; Να μην έχεις ιδέα πως να ζητήσεις συγγνώμη έστω λίγο σαν να την εννοείς; Ότι νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή δεν αναφέρθηκες στο φύλο μιας γυναίκας αυτό καθαυτό; Ή ότι όλα αυτά γίνονται για κομματικούς λόγους;» έγραψε η παρουσιάστρια.

Με τη σειρά του ο Νίκος Μωραΐτης έκανε repost το σχόλιό της και έγραψε: «Επάγγελμα influencer, που σημαίνει ότι επηρεάζει κόσμο. Δε βρήκε λέξη να πει για την τσιμεντωμένη Ακρόπολη, τη συγκάλυψη Λιγνάδη, τις καμένες Μυκήνες. Η κυρία Συνατσάκη διαφημίζει με επιτυχία προϊόντα που της ανατίθενται. Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν».

Μαίρη Συνατσάκη Νίκος Μωραΐτης

Το μεταξύ τους σταμάτησε με ένα δεύτερο tweet που έκανε η Μαίρη Σαυνατσάκη, κάνοντας τον Νίκο Μωραΐτη να κατεβάσει την παραπάνω ανάρτηση.

Οι αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τη Δήμητρα της Λέσβου

«Προσπάθησε να φανταστείς πώς θα ένιωθες αν οι γονείς σου σε “τάϊζαν” ψυχοφάρμακα που έτριβαν κρυφά στο φαγητό σου χωρίς λόγο. Αν στα 17 σου σε έκλειναν στο ψυχιατρείο χωρίς λόγο. Αν έμπαιναν τώρα με τη βία στο σπίτι σου κάμποσα ανήλικα για να σε ξεφτιλίσουν ενώ τραβάνε βίντεο. Έτσι. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Προσπάθησε να φανταστείς πώς θα ένιωθες αν μια ολόκληρη κοινωνία σε χλεύαζε, επειδή σου αρέσει να φοράς φορέματα και κολιέ. Επειδή έτσι. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Τη λένε Δήμητρα. Έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου. Το μάθαμε δύο μήνες μετά. Μέχρι και στη δήλωση εξαφάνισής της αρνούνται να την προσφωνήσουν σωστά. Τη λένε Δήμητρα και εύχομαι να βρεθεί υγιής».

Λίγο αργότερα, ανέβασε ένα βίντεο και ανακάλεσε το θέμα της αντωνυμίας και του ονόματος και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος αποκαλώντας την «Δήμητρα» και όχι Δημήτρη.

Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από ΛέσβοΜαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 2Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 3Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 4Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 5Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 6