Dior Celebrates Greece: Οι λαμπερές εμφανίσεις των celebrities

Ποιοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν με τα looks τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Dior Celebrates Greece: Οι λαμπερές εμφανίσεις των celebrities

Σε ζωντανή σύνδεση σε όλο τον πλανήτη μεταδόθηκε, η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής Dior και οι Έλληνες celebrities, τράβηξαν την προσοχή με τα εντυπωσιακά τους looks.

Οι εμφανίσεις των celebrities στο Dior Celebrates Greece

Dior Celebrates Greece Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έκλεψε την παράσταση με το ολόλευκο σύνολό της. Πιο λαμπερή από ποτέ, η αγαπημένη παρουσιάστρια δε σταμάτησε να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό.

Dior Celebrates Greece Αργυρός Αρσενάκος

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έφρασε στο Καλλιμάρμαρο μαζί με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη φετινή συμμετοχή του στο House of Fame.

Dior Celebrates Greece Κεφαλογιάννη Μάτσας

Η εγκυμονούσα Όλγα Κεφαλογιάννη, με ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα, στο πλευρό του συζύγου της, Μίνου Μάτσα.

Dior Celebrates Greece Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου, πιο λαμπερή από ποτέ με το γαλάζιο look της και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που αναδείκνυαν τα μάτια της.

Dior Celebrates Greece Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κομψή όπως πάντα, μαγνήτισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό ρούχο που επέλεξε να φορέσει.

Dior Celebrates Greece Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση επέλεξε ένα πιο chic casual look και η εμφάνισή της, συζητήθηκε σε κάθε περίπτωση.

Dior Celebrates Greece Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα εντυπωσιακή με ένα πιο ανατρεπτικό look.

Dior Celebrates Greece Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Το παρών έδωσε και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μαζί με την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

O Dior στην Ελλάδα

Για τον οίκο Dior, η παρουσίαση της συλλογής στο Καλλιμάρμαρο, αποτελεί μια ξεχωριστή εκδήλωση όπου τιμάται η Ελλάδα και η άριστη τεχνογνωσία των Ελλήνων που μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων και στην οποία στόχος είναι οι αισθητικές αξίες και η ποιότητα που πρεσβεύει ο Οίκος να ταυτιστούν με τις έννοιες Phos (φως) και Kallos (ομορφιά) που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα.

Διεθνούς βεληνεκούς Οίκος, με πολλές περγαμηνές στο portfolio του και άλλες τόσες σημαντικές συνεργασίες, ο Dior και η καλλιτεχνική διεθύντρια Maria Grazia Chiuri επέλεξαν την Ελλάδα για να παρουσιάσουν τις τάσεις της επόμενης χρονιάς (δες εδώ τα S/S 2021 trends) την Cruise Συλλογή για το 2022, θέλοντας να τιμήσει τον ιδρυτή Christian Dior, που 70 χρόνια πριν φωτογράφιζε τα μοντέλα με τις haute couture δημιουργίες του μπροστά από την Ακρόπολη.

Για την ενδυματολογική ιστορία, 8 φορέματα του Christian Dior είχαν παρελάσει μπροστά στον Παρθενώνα και στον φακό του φωτορεπόρτερ Jean-Pierre Pedrazzini, για λογαριασμό του γαλλικού Paris Match, το 1951, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, με τις εν λόγω εικόνες να μας συναρπάζουν ακόμα μέχρι σήμερα.

dior cruise 2022 catwalk

Δεν είναι τυχαίο που πολλές celebrities επιλέγουν τον Οίκο για τις επίσημες και μη εμφανίσεις τους, αφού τόσο μέσω των τάσεων όσο και των trendy χρωμάτων και σχεδίων δημιουργεί μοναδικά κομμάτια.

Η ομάδα του Οίκου επισκέφθηκε την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα διάφορους χώρους ιστορικής σημασίας όπως η Ακρόπολη, το Ηρώδειο, ο Ναός του Ηφαίστου, το Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, για να καταλήξει, μετά και από τις ανάλογες εγκρίσεις και άδειες από την Πολιτεία, στο Καλλιμάρμαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου το λαμπερό catwalk, ενώ δόθηκε άδεια και για φωτογράφιση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

dior cruise 2022