Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Βάφτισαν τον γιο τους

Φαντασμαγορικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Βάφτισαν τον γιο τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους περνάνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η αγαπημένη του σύζυγος, Λένα Δροσάκη, οι οποίοι βάφτισαν μόλις χθες τον γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Αναστάσης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει τη βάφτιση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μυστήριο. Θυμίζουμε πως πρόσφατα το ζευγάρι έζησε μία μικρή περιπέτεια, αφού η Λένα Δροσάκη και ο γιος της, κόλλησαν κορωνοϊό.

Η βάφτιση έγινε στην Πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της Λένας Δροσάκη. Οι νονοί του παιδιού είναι οι φίλοι του ζευγαριού, ο Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του Μαρία.

Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης οικογένεια
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης βαφτίσια
Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη γιος

Η συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στο After Dark

Στην εκπομπή After Dark βρέθηκε καλεσμένος πριν λίγο καιρό ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όπου αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, αλλά και στην κρίση του θεάτρου.

Επίσης μίλησε για τις καταγγελίες γνωστών ανθρώπων του θεάματος για εκφοβισμό, ψυχική και σωματική κακοποίηση και βια.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης After Dark

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, δεν έχει κανείς να μασήσει κανείς, τίποτα. Δεν πρόκειται κάποιος να σου σταματήσει την πορεία έτσι. Θα σε στεναχωρήσει, πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο και η δουλειά. Η πορεία ενός ηθοποιού στο θέατρο και όχι μόνο, έχει πολλές τέτοιες δύσκολες μέρες. Οι χαρούμενες μέρες είναι λίγες. Κάθε βράδυ δεν μπορείς να είσαι στο 100%», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Κάθε βράδυ λες, "Κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα; Κατάφερα να δώσω στο κοινό, μια χαρά, μια συγκίνηση;" Δεν είναι εύκολο», συνέχισε. «Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό σε ένα καμαρίνι και να είσαι και πολύ νέος».