Σε εφαρμογή γνωριμιών φωτογραφίες πρώην παίκτριας του MasterChef 5

Ουπς... Δείτε ποια είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε εφαρμογή γνωριμιών φωτογραφίες πρώην παίκτριας του MasterChef 5

Θύμα διαδικτυακής απάτης μετά τον Λάκη Λαζόπουλο, έπεσε και πρώην παίκτρια του φετινού MasterChef!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι υπάρχει ένας ψεύτικος λογαριασμός με το όνομα και τις φωτογραφίες της σε εφαρμογή γνωριμιών και τους προέτρεψε να κάνουν αναφορά προκειμένου να διαγραφεί.

Η ανάρτηση της πρώην παίκτριας του MasterChef

«Σε μια εφαρμογή γνωριμιών, υπάρχει ένα ψεύτικο προφίλ με προσωπικά μου στοιχεία. Όποιος μπορεί παρακαλώ να κάνει αναφορά» έγραψε σε instastory που ανέβασε η Μαρία Λαζαρίδου.

MasterChef Μαρία Ιωαννίδου

"Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες"

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πράγματα που κανείς δεν γνώριζε, ιδιαίτερα για την προσωπική της ζωή αλλά και τις προτιμήσεις της.

Η Μαρία Λαζαρίδου μετά από ερώτηση follower, έκανε γνωστό πως ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα και πως το ανακοίνωσε στους γονείς της σε ηλικία 15 ετών.

«Πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν» είπε η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία σε άλλη ερώτηση follower απάντησε πως της αρέσουν τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του MasterChef υπήρξαν φήμες πως η Μαρία Λαζαρίδου είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ωστόσο μετά την αποχώρησή της, η μαγείρισσα διέψευσε τις φήμες και ανέφερε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.