Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Χάρης Ρώμας: "Μια σχέση για να έχει διάρκεια θέλει διαρκή ανατροφοδότηση ερωτικής επιθυμίας και..."

Νέες δηλώσεις για τον επί 10 χρόνια έρωτά του

Χάρης Ρώμας:
News 21.06.2021 09:16
Από Youweekly Team

Ο Χάρης Ρώμας είναι γνωστό πως διατηρεί σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων «Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου».

Μιλώντας προσφάτως στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού ο ηθοποιός - σεναριογράφος έδωσε tips για το πως να πορευτείς με επιτυχία με έναν άνθρωπο στο πλευρό σου.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Χάρη Ρώμα

Ετοιμάζετε νέα σειρά και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί. Θα μας δώσετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται;

Είναι μια σύνθετη δουλειά, ένα ιδιαίτερο σενάριο, κομεντί με στοιχεία νουάρ, τοποθετημένο στη δεκαετία του ‘60.Ο προσωρινός τίτλος είναι “Πεφταστέρι” και φιλοδοξώ να θεωρηθεί ό,τι καλύτερο έχουμε γράψει με την Άννα. Τώρα που το “δουλεύουμε”, έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό και σαν ηθοποιός ανυπομονώ να παίξω τον ρόλο μου, που είναι, όπως πάντα, ιδιαίτερος.

Έχετε μια σχέση δέκα χρόνων. Ποιο είναι το μυστικό της διάρκειας μιας αγάπης;

Μια σχέση για να έχει διάρκεια, θέλει διαρκή ανατροφοδότηση συναισθημάτων και ερωτικής επιθυμίας. Θέλει και συνεχείς μικρούς συμβιβασμούς. Είναι πράγματι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μια αγάπη πάλι, όπως το θέτετε στην ερώτησή σας, μπορεί να έχει διάρκεια απεριόριστη, γιατί μπορεί να συνεχιστεί και μετά το τέλος μιας σχέσης.

Η ιδιότητα του μπαμπά σας περνάει από το μυαλό;

Όχι πλέον, γιατί όλα τα πατρικά μου συναισθήματα έχουν διοχετευτεί στους μαθητές μου και στα ανίψια μου. Θα ήμουν, πάντως, καλός πατέρας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα

Νέες αιχμές του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου - «Απεχθάνομαι τη μικρότητα...»

Share