Happy Day: Το σκυλάκι του Τρύφωνα Σαμαρά τα... έκανε στο πλατό της Τσιμτσιλή

«Γούρι» άρχιζε να φωνάζει ο hairstylist

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Το σκυλάκι του Τρύφωνα Σαμαρά τα... έκανε στο πλατό της Τσιμτσιλή

Καλεσμένος στο πλατό του Happy Day βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ωστόσο όχι μόνος του. Μαζί του είχε και το αξιολάτρευτο σκυλάκι του την μικρή Νικόλ, το οποίο πραγματικά ήταν σαν λούτρινο αρκουδάκι.

Αφού λοιπόν στο σύστησε στην κάμερα, στην συνέχεια έδειχνε στις τηλεθεάτριες τα ιδανικά χτενίσματα για το φετινό καλοκαίρι. Την ώρα λοιπόν που ο κομμωτής έκανε τη δουλειά του, η Νικόλ άφησε την... σφραγίδα της στο πλατό, αφού τους τα λέρωσε.

«Καλέ γούρι, γούρι», φώναξε ο Τρύφωνας Σαμαράς και όλοι ξέσπασαν σε γέλια, ενώ λίγο νωρίτερα η έναρξη έγινε με Kangoo Jumps.

Αφοπλιστικός ο Τρύφωνας Σαμαράς - «Δεν θα εμφανιζόμουν ξανά με...»

O Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και έριξε τα καρφιά του για τον Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο αρνήθηκε καταφατικά να συνεργαστεί.

Στην ερώτηση αν θα ήταν πρόθυμος να εμφανιστεί και να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Γαβαλά έδειξε αμέσως την δυσαρέσκεια και εμπάθεια του.

Ο γνωστός κομμωτής, που εκτός που έριξε τα καρφιά του και για την Τέτα Καμπουρέλη, απάντησε: «Ούτε καν! Δεν έχουμε καμία σχέση πια. Στην πρώτη επίδειξη που έκανε ο κύριος Γαβαλάς εγώ έκανα τα χτενίσματα στα μοντέλα.

Νομίζω ότι απλά ήθελε να μιλάνε για αυτόν και για τίποτα άλλο, όταν είπε για εμένα αυτά που είπε. Βεβαίως ήθελε να με μειώσει αφού λέει συνέχεια να του μιλήσω στα γαλλικά. Γιατί να του μιλήσω στα γαλλικά;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή