«Τόλμησα μετά το χωρισμό μου με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου να πάω με μεγαλύτερη»

Και όμως το είπε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τόλμησα μετά το χωρισμό μου με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου να πάω με μεγαλύτερη»

Στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Πολυχρονίου, όπου αναφέρθηκε στις γνωριμίες που έχει κάνει με γυναίκες, αλλά και στο χωρισμό του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Όσα είπε ο Πολυχρονίου για την προσωπική του ζωή και την Χαραλαμπίδου

«Είναι τρομερό, δέχομαι αιτήματα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολλές γυναίκες, που είναι άνω των 50. Μεγάλωσα φαίνεται και δεν το ξέρω. Ας πούμε μπορεί να είμαι 67 αλλά αισθάνομαι 66. Με έχει ρίξει λίγο το lockdown. Θέλουμε ταξιδάκια, εκδρομούλες, εξόδους κι επικοινωνία.

Δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, που έχω βγει, γιατί κρύβουν και χρόνια. Σε ξεγελούν. Είχα συνηθίσει το 22-23 ή 26 και το 30 χρονών χτυπούσε καμπάνα. Τόλμησα και βγήκα μια φορά με πιο μεγάλη όταν χώρισα με την δεύτερη σύζυγό μου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Ήταν καλή σε εμφάνιση και τις καλές τις πηγαίνω σε ωραία μαγαζιά Κηφισιά ή Εκάλη. Όταν είναι Β με Α σε ιταλικά κι ότι είναι Β σε καμια μπιφτεκούπολη.» είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου στο Happy Day όπου νωρίτερα έγινε χαμός με τον σκύλο του Τρύφωνα Σαμαρά.

Ποιος είναι ο Γιώργος Πολυχρονίου

Ο Γιώργος Πολυχρονίου είναι Έλληνας παρουσιαστής, μουσικόφιλος ραδιοφωνικός παραγωγός, ραδιοφωνικός dj, δημοσιογράφος και συλλέκτης δίσκων. Γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1953.

Η μουσική αλλά και το ραδιόφωνο τον έλκυαν από πολύ νωρίς κι έτσι το 1964-65 έστησε μαζί με τον εξάδελφό του Στέλιο Πολυχρονίου παράνομο ερασιτεχνικό (πειρατικό) σταθμό μεσαίων κυμάτων, τον οποίο ονόμασαν «G.S.Poly». Από εκείνη την εποχή του έμεινε το προσωνύμιο "G-Poly" (Τζι Πόλυ).

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι "Ο τροχός της τύχης" στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 από την Πρωτοχρονιά του 1990 έως και τις 23 Οκτωβρίου 1992, έχοντας ως βοηθό του την Κρίστα Σταματοπούλου. Παρουσίαζε επίσης στο Mega το τηλεπαιχνίδι Mega Βanca απο το 1992 έως το 1994, έχοντας ως βοηθό την πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Μενεγάκη, που έκανε τότε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου Γιώργος Πολυχρονίου

Θεωρείται άριστος γνώστης των μουσικών θεμάτων, παρακολουθώντας τις διεθνείς κυκλοφορίες δίσκων και εμπλουτίζοντας διαρκώς τη συλλογή του, κατά βάση με ξενόγλωσσο ρεπερτόριο. Σύμφωνα με εκτίμηση του ιδίου, η συλλογή του ανέρχεται σε περίπου 80 χιλιάδες δίσκους βινυλίου και 40 χιλιάδες ψηφιακούς δίσκους (CD).

Ο Γιώργος Πολυχρονίου έχει από τον πρώτο του γάμο μία κόρη, τη Ντέμη, από την οποία το 2016 απέκτησε εγγονή. Σε δεύτερο γάμο υπήρξε σύζυγος της ραδιοφωνικής παραγωγού Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Επί αρκετά χρόνια ασχολείτο παράλληλα και με ραδιοφωνικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Είναι υποστηρικτής του Παναθηναϊκού.