Ξεσήκωσε την Μύκονο η Ιωάννα Τούνη - Βίντεο από τις πόζες της με μπικίνι

"Φωτιά" το γυμνασμένο σώμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεσήκωσε την Μύκονο η Ιωάννα Τούνη - Βίντεο από τις πόζες της με μπικίνι

Στην Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τις φίλες της, Στέλλα Πάσσαρη - που επίσης είχε λάβει συμμετοχή στο My style Rocks - Λένια Παπασυμεωνίδου και την Μαριάννα Ντάσσιου. Η κοριτσοπαρέα, απόλαυσε τις ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε πλάνα από τη σούπερ φωτογράφηση της καλλονής Jtouni, στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεινε.

Φορώντας ένα απίστευτο μπικίνι, φυσικά από την συλλογή της Bubblegun, πόζαρε στο φακό και ανέβασε την θερμοκρασία, αφού έχει "χτίσει" ένα καταπληκτικό κορμί με τακτική γυμναστική.

Η Ιωάννα Τούνη είχε βρεθεί ξανά στην Μύκονο πριν μερικές εβδομάδες

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη χώρισε με τον σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη. Ωστόσο το ζευγάρι έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και αρκετό καιρό.

Η γνωστή influencer συνεχίζει την καθημερινότητά της σαν αν μην άλλαξε τίποτα - ή μάλλον έτσι δείχνει προς τα έξω - και πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, την Μύκονο.

Φωτιά και λάβρα η ξανθιά Θεσσαλονικιά φωτογραφήθηκε φορώντας μαγιό της εταιρείας της. Η κάμερα του Mykonos Live TV εξασφάλισε πλάνα από την φωτογράφιση της καυτής Ιωάννας Τούνη και σας τα παρουσιάζει.

Αγόρασε σπίτι στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και έτσι αγόρασε το δικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, εδώ και καιρό προσπαθούσε να πάρει το δικό της σπίτι και επιτέλους τα κατάφερε.

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω», είπε η Ιωάννα Τούνη.