Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής μετά το ατύχημα του - «Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση»

«Ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να έχω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής μετά το ατύχημα του - «Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση»

O Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή love it, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για το ατύχημα του

Αρχικά, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Ήμουν τυχερός στην ατυχία μου διότι ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να έχω “μείνει στον τόπο”. Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση που έκανα λίγο πίσω στην καρέκλα για να μιλήσω στο τηλέφωνο και έπεσα στο κενό. Ήταν μία κακιά στιγμή».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θέλει δουλειά για να πιάσεις όλες τις ηλικίες. Χρειάζονται συνεργασίες με παιδιά που ακούει η νεολαία, με σχήματα φρέσκα, με dj που πηγαίνουν σε χώρους που πηγαίνουν οι νέοι άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποποιούμαι τον ερωτικό και διασκεδαστή Λευτέρη Πανταζή που ο κόσμος ξέρει. Έχω θαυμαστές από 7 χρονών μέχρι και 80. Κάνω ταξίδια, βλέπω που πάει η μόδα, βλέπω πολλά σόου στο εξωτερικό. Θέλω να προσφέρω ευχαρίστηση στον κόσμο, όχι σε εμένα».

«Όταν είδα τα αίματα...»

«Αυτά τυχαίνουν στον καθένα. Είναι η κακιά στιγμή. Ήμουν καλεσμένος σε ένα sushi bar, έκατσα λοιπόν, γελάσαμε και στις 12 η ώρα μας ειδοποίησαν ότι θα κλείσουν σε λιγάκι. Εκείνη την ώρα χτύπησα το τηλέφωνο και είπα θα το σηκώσω σε λίγο. Επέμενε όμως και το σήκωσα. Έκανε μια κίνηση προς τα πίσω εκείνη την ώρα και βρέθηκα στο κενό.

Έπεσα σε άλλη καρέκλα πίσω, εκεί καρφώθηκα. Αν δεν είχα βρει σε καρέκλα δεν ξέρω τι θα γινόταν. Ήταν σκαλοπάτι πίσω. Δεν κατάλαβα κάτι. Όταν είδα τα αίματα κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Πετάχτηκα αμέσως πάνω, αλλά με έβαλαν κάτω πάλι. Ήταν ένας γιατρός εκεί και έπεσε πάνω μου να με βοηθήσει. Εγώ ήμουν χαμογελαστός. Έκανα 4 ράμματα στο κεφάλι. Δεν νοσηλεύτηκα. Πήγα στο νοσοκομείο», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.