Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για την συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο

«Μπορεί και να καβαλήσεις κανένα καλάμι λιγάκι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για την συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο

O Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή love it, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο.

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για την συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο στο παρελθόν

«Έχω θετικό πρόσημο με την συνεργασία μου με τον Τριαντάφυλλο. Ο αρχηγός πρέπει να είναι καλός με τα παιδιά του κι ο Τριαντάφυλλος τότε ήταν πιτσιρικάς. Τον έφερε κοντά μου ο παλιός συνεργάτης μου, Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος είμαι και μέχρι σήμερα κι είχε έρθει στο καμαρίνι μου. Τότε ήμουν με την Καίτη Γαρμπή και τον Σάκη Ρουβά και τον βοήθησα να πάει στην εταιρία που ήμουν εγώ κι εκεί ξεκίνησε ο Τριαντάφυλλος από την Ρόδο.

Μετά συνεργαστήκαμε. Τον πήρα μαζί μου στο Θάλασσα, στο House αλλά και στην Αυστραλία.» είπε ο Λευτέρης Πανταζής. Είναι πως θα δεχτείς την επιτυχία. Αν σου έρθει απότομα κι είσαι μικρός, μπορεί και να καβαλήσεις κανένα καλάμι λιγάκι» ανέφερε ο Λεύτερης Πανταζής.

Μετά το Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος θα τραγουδάει στην πίστα με δίδυμο "φωτιά"

Με ένα δίδυμο "φωτιά" πρόκειται να συνεργαστεί ο Τριαντάφυλλος το χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο. Μετά το Survivor 4 ο τραγουδιστής έχει δεχτεί πολλές προτάσεις, όμως στο τέλος θα καταλήξει σε μια.

Σύμφωνα λοιπόν με τον μάνατζερ του που βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day, πρόκειται να τον βλέπουμε στις πίστες με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

«Αυτή τη στιγμή ήδη ο Τριαντάφυλλος μιλάει για δουλειά που είναι να κάνει τώρα. Μάλλον θα είναι με Γαρμπή και Σχοινά τον χειμώνα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, έχει τα πάντα, είναι πολύ καλό παιδί, αυτό που νομίζω ότι έπρεπε να εισπράξει, ήταν η δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

«Ήδη είναι με τον κ. Τσακουμάκο και λογικά έχει την ευθύνη εκείνος για το μανατζάρισμά του. Έναν καλλιτέχνη όταν έχει και μια συν προσφορά όσον αφορά στη δουλειά του λογικό είναι να τη μελετήσει κι αν είναι υπέρ του…», σχολίασε σχετικά με το αν θα αναλάβει μια θέση σε κάποιο από τα προγράμματα που εξετάζει η εταιρεία παραγωγής για τη νέα σεζόν», συνέχισε.

Βέβαια, επειδή στην αρχή με άλλο δίδυμο λεγόταν πως θα είναι, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.