Βασιλική Μιλλούση: Οι παρενέργειες τρεις μέρες μετά το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Πείτε μου ότι το περάσατε κι εσείς για να μη φοβάμαι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Οι παρενέργειες τρεις μέρες μετά το εμβόλιο του κορωνοϊού

Πριν από λίγες μέρες, η Βασιλική Μιλλούση έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα συμπτώματα που έχει εμφανίσει.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια, η οποία πριν από λίγο καιρό μίλησε για μία αποβολή που είχε, έχει εδώ και τρεις μέρες πυρετό ο οποίος δεν έχει πέσει. Έτσι αποφάσισε να κάνει μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μάθει αν το έχει περάσει και κάποιος άλλος αυτό μετά το εμβόλιο.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Τρίτη ημέρα με πυρετό από το εμβόλιο. Πείτε μου ότι το περάσατε και εσείς να μην φοβάμαι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση παρενέργειες εμβολίου

Η βάφτιση των παιδιών της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον ο Λευτέρης Πετρούνιας και η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση, καθώς την Κυριακή 13/5 βάφτισαν τα δυο παιδάκια τους στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ενώ της μικρής Ελένης ο στενός φίλος και ο Γιάννης Κρικρής, και η Θάλεια Παλιαρούτα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε στις κάμερες: «Είμαι χαρούμενος, Τα παιδιά έχουν πλέον ονόματα και το θέλαμε εδώ και καιρό, λόγω του lockdown. Προχωράμε τώρα μπροστά για τον γάμο. Ετοιμαζόμαστε για του Ολυμπιακούς Αγώνες και τον γάμο. Τα ονόματα είναι από τις γιαγιάδες. Της μητέρας μου το Σοφία και της μητέρας της Βασιλικής το Ελένη. Ο Χρήστος Μάστορας από όταν είπαμε ότι θα είναι νονός είναι συνέχεια σπίτι για να δεθεί με την Σοφία».

Ενώ, από την άλλη η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο θα γίνει ο θρησκευτικός της γάμο «Όταν κάνεις παιδιά, η ζωή σου κινείται γύρω από το να είναι καλά τα παιδιά σου. Είμαστε πιο δεμένοι με τον Λευτέρη. Κάνει τα πάντα ως μπαμπάς. Η Σοφία του έχει μια μεγάλη αδυναμία. Έχουν έρωτα. Τον Σεπτέμβρη θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος».