Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν χάλασε η σχέση μου με τη Φαίη και τον Γιώργο»

«Έχουμε θάρρος και σεβασμό ανάμεσά μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν χάλασε η σχέση μου με τη Φαίη και τον Γιώργο»

Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε θα βρίσκεται του χρόνου στην παρέα του Πρωινού. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα, ωστόσο τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ οργιάζουν και ακόμα και οι ίδιοι οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, ρίχνουν σπόντες στον αέρα.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Άρωμα Ζωής» που παρουσιάζει κάθε Κυριακή η Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων εξήγησε πως οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, είναι άριστες.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Θέλω να εξελίσσομαι, δουλεύουμε για να ζούμε με το μέτρο που χρειάζεται. Θέλω να εξελιχθώ και αν δεν μπορώ να κάνω αλλά πράγματα, θα αλλάξω τον εαυτό μου στα ίδια. Ό, τι μου ανατεθεί θα το δω από άλλη σκοπιά.

Δεν είχαμε καμιά μεγάλη κόντρα φέτος. Έχουμε θάρρος και σεβασμό ανάμεσά μας, δεν τίθεται θέμα να τσακωθούμε στον αέρα, αν έχουμε κάτ θα το κάνουμε σε ιδιωτικό πλαίσιο. Από την άλλη έχουμε το θάρρος να διαφωνήσουμε στον αέρα και να γυρίσει το μάτι. Ούτε χάλασε η σχέση μου, ούτε σταμάτησα να τους αγαπώ και να τους σέβομαι.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι πως πρέπει να είμαι σωστός στο συμβόλαιο και σε έναν σταθμό που 7 χρόνια μου προσφέρει το ψωμί μου και να πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Και δεν το λέω δακρύβρεχτα είναι γεγονός. Σημασία έχει πως μέχρι τις 9 Ιουλίου θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου για το Πρωινό και τον ΑΝΤ1, οτιδήποτε άλλο θα ειπωθεί στην ώρα του», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Πρωινό

«Κάνεις σωστές κινήσεις...»

Ο Γιώργος Τσαλίκης και το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ, στάθηκαν αφορμή για να σχολιάσει στη σημερινή εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και την, όπως όλα δείχνουν, αναμενόμενη αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1.

«Το συμβόλαιο το υπογράφει ο ΣΚΑΪ, όχι ένας εκπρόσωπος του καναλιού. Επομένως, αυτό που λέγεται ότι άλλαξε ο διευθυντής, άρα αλλάζουν και οι συνεργασίες, δεν ισχύει. Ισχύει η υπογραφή του σταθμού.

Ο όρος της εχεμύθειας δεν είναι καθόλου συγκεκριμένος. Μπορεί αύριο να πεις ότι «εχθές έκανε κρύο» και να σου πουν ότι «αυτό δεν έπρεπε να το πεις γιατί καλύπτεται από τον όρο της εχεμύθειας. Απλώς πατάνε σε αυτό το πράγμα για να αποφύγουν να πληρώσουν αυτό που θα διεκδικήσει ο Γιώργος Τσαλίκης. Εκείνος τους έδωσε πάτημα. Δεν έπρεπε να τοποθετηθεί, εφόσον ήξερε ότι υπάρχει μία έκρυθμη κατάσταση…», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Τον λόγο μετά πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ουγγαρέζο και σχολίασε: «Επειδή ξέρω τις κινήσεις του Δημήτρη, κάνει σωστές κινήσεις. Δεν το λέω ειρωνικά».