Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά έφερε στο πλατό τους αντικαταστάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Αμήχανο...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά έφερε στο πλατό τους αντικαταστάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ένα εξαιρετικά αμήχανο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό, όταν η Φαίη Σκορδά κάλεσε να μπουν μέσα στο πλατό, οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή, μιας και ο τελευταίος φέρεται να αποχωρεί.

Συγκεκριμένα, πίσω από τις κάμερες περίμεναν ο Γιώργος Μανίκας, η Μαρία Μιχαλοπούλου η οποία ήταν και χθες καλεσμένη στην εκπομπή και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που μπαίνει κάθε φορά στο πλατό στην ενότητα του Survivor 4.

Σήμερα όμως η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και κάλεσε και τους τρεις να μπουν στο πλατό και να κάτσουν στην παρέα τους.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Οι αντικαταστάτες μας, οι απαλλαγές μας, οι απαλλαγές μας».

Η εμφάνιση των αντικαταστατών του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό από τη Φαίη Σκορδά

«Σου στέλνω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ναταλία Γερμανού παρακολουθούσε το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έσπευσε να της στείλει στον αέρα τα φιλιά της.

Φυσικά, όλη η ομάδα έστειλε τα χαιρετίσματα στην αγαπημένη παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα στο μεταξύ να προχωρά σε μια ατάκα φωτιά, σαν κι αυτή που είχε πει στην Φαίη Σκορδά.

Εκτός λοιπόν από τα χαιρετίσματα του, ο παρουσιαστής δήλωσε πως θέλει να στείλει στην Ναταλία Γερμανού και το Δημήτρη Ουγγαρέζο, προκαλώντας μια έντονη αμηχανία στο πλατό.

“Εκτός από φιλιά, εγώ σου στέλνω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Μα μου δίνετε πάσα, να μην την πάρω και εγώ;”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά: “Αυτό ήταν το τελευταίο σας. Από εδώ και πέρα θα λαμβάνεται και οι δύο τις απαντήσεις σας”.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, πληροφορίες θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να πολιορκεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν της εκπομπής της.

Γιώργος Λιάγκας σπόντα για Ουγγαρέζο σε Γερμανού