Γενέθλια για τον Στέλιο Κουδουνάρη - «Τα 40 με τρομάζανε»

Έκανε τον απολογισμό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Στέλιο Κουδουνάρη - «Τα 40 με τρομάζανε»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε τα γενέθλιά του και με την ευκαιρία θέλησε να κάνει έναν δικό του απολογισμό για όλα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής, με μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε δει τον Στέλιο Κουδουνάρη να κάνει μία εμφάνιση στο Survivor 4, ωστόσο σήμερα ο σχεδιαστής αποφάσισε να μοιραστεί μία πολύ ιδιαίτερη εκδοχή του εαυτού του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κουδουνάρη για τα γενέθλιά του

«Να τα και τα 40. Με τρομάζανε λίγο. Και δεν είναι μόνο ένας αριθμός που μου λέγανε οι φίλοι μου. Είναι ένας σταθμός.

Κάνεις λίγο πίσω και σκέφτεσαι τι έμαθες. Εγώ πάντως -μπορεί να μου πήρε 40 χρόνια- αλλά έμαθα να λέω και ένα «δε γα@@@ται» και να πηγαίνω παρακάτω, έμαθα ότι αν ήταν τα πράγματα εύκολα θα ήταν σίγουρα και βαρετά, έμαθα ότι όποτε μας πάει πίσω είναι για να πάρουμε φόρα, έμαθα ότι η ζωή είναι ωραία και περνάει σύντομα.

Έμαθα να μου λέω και ένα μπράβο. Χρόνια μου πολλά και μπράβο μου για όλες εκείνες τις φορές που όλα ήταν ανάποδα και τα έβγαλα πέρα μόνος μου. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Σας τα εύχομαι όλα αυτά τριπλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης στην ανάρτηση που έκανε.

Η επιθυμία του να γίνει πατέρας

Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Στέλιο Κουδουνάρη, προχώρησε η Ευρυδίκη στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας και κριτής στο My Style Rocks μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

«Παιδί ναι σίγουρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Έχω όμως μια ανιψιά και έναν ανιψιό και είμαι πολύ καλά. Όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες να αποκτήσω το δικό μου παιδί», εξομολογήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του αποκαλύπτοντας πως για εκείνον είναι πολύ σημαντικός καθώς όταν είναι σε σχέση είναι και πιο ήρεμος και τακτοποιημένος. Δείτε εδώ το έξαλλο σχόλιο που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης στις παίκτριες του My Style Rocks.