Αμηχανία στο πλατό του Love It με την Μαλέσκου - Η Μπαρμπαρίγου έστειλε τα φιλιά της στον Γρηγορόπουλο

Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια μετά την παραίτηση του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμηχανία στο πλατό του Love It με την Μαλέσκου - Η Μπαρμπαρίγου έστειλε τα φιλιά της στον Γρηγορόπουλο

Στον αέρα της εκπομπής του Love It βγήκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με σκοπό να μιλήσει για να επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για το εστιατόριο της. Ωστόσο, μια πρόταση της μόνο ήταν αρκετά για να προκαλέσει αμηχανία στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη μας μαγείρισσα, θέλησε να στείλει τα φιλιά της στον Βασίλη Γρηγορόπουλο, μη γνωρίζοντας για την παραίτηση του που έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες.

«Σας περιμένω όλους μαζί Ιωάννα με την παρέα σας να έρθετε εδώ. Να δώσετε τα φιλιά μου στον αγαπημένο μου, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, γιατί είναι πίσω από τις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με την Ιωάννα Μαλέσκου να της απαντάει «Θα τα δώσουμε. Μας ακούει».

Η ανάρτηση - «καρφί» του Γρηγορόπουλου μετά τη σπόντα της Μαλέσκου για την αποχώρησή του από το Love it

Ντόμινο αποχωρήσεων έχουμε τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, καθώς όπως σας ενημερώσαμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πρώτος ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αποχώρησε από την εκπομπή και ακολούθησε και η αρχισυντάκτρια.

Στη χθεσινή της εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να ρίξει μία σπόντα για όλα όσα γραφτεί για την εκπομπή της, τις τελευταίες μέρες, λέγοντας: «Επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει παρότι γι΄ αυτόν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει, μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε».

«Ας μην αναλύσουμε τι είναι σπουδαίο, τι είναι και τι θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα, ας μην μιλήσουμε για που πρέπει να δίνουνε βαρύτητα Γιατί για να μιλήσουμε για αυτά θα πρέπει πρώτα να συζητήσουμε για επαγγελματισμό, για ευπρέπεια, για αξιοπρέπεια και επαγγελματική ηθική. Άρα, όντως, ας μην μιλήσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Βασίλης Γρηγορόπουλος Ιωάννα Μαλέσκου