Μαρία Ηλιάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση

Η άσκηση που δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση

Η Μαρία Ηλιάκη, πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα τους με τον Στέλιο Μανουσάκη. Μπορεί λοιπόν να έγινε μαμά, όμως σήμερα φαίνεται λες και δεν γέννησε ποτέ.

Η παρουσιάστρια που γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη, εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της μετά την γέννα.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για τον τρόπο που κατάφερε να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση

«Είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως βοήθησε το σώμα μου πριν και μετά την εγκυμοσύνη, για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Σας είπα για τη διατροφή. Σίγουρα ο θηλασμός παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει πολύ το σώμα να επανέλθει. Και επίσης, αυτό που θεωρώ πως εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ πριν και μετά την εγκυμοσύνη, είναι το πιλάτες. Πριν γνωρίσω τη Μάντη Περσάκη δεν πίστευα ποτέ ότι το πιλάτες μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στο σώμα. Είχα κάνει τα πάντα.

Αυτά που είδα στο σώμα μου με το πιλάτες, πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Το πιλάτες είναι για μένα η τέλεια μορφή άσκησης, γιατί δίνει στο κάθε σώμα αυτό που κάθε σώμα έχει ανάγκη. Κι αν το κάνεις σωστά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάθεις τίποτα. Για αυτό το αγαπώ τόσο πολύ και δεν το σταμάτησα ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τον 4ο μήνα και μετά έκανα ελαφριές ασκησούλες, αλλά έκανα πιλάτες και στην εγκυμοσύνη, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την κόρη της

Τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της περνάει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο την υπέροχη κορούλα της, η οποία ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις μέρες που περνάει με την κορούλα της στο σπίτι ωστόσο η σημερινή της ανάρτηση ξεχώρισε.

Μαμά και κόρη, ποζάρουν μαζί ξαπλωμένες στο κρεβάτι και η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει πως είναι εξουθενωμένη αλλά πολύ χαρούμενη.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο.

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε για το μωρό.

Μαρία Ηλιάκη κόρη