Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου

Σε ποια εκπομπή θα τους δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου

Λίγο καιρό μετά την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση αυτή τη βδομάδα.

Το ζευγάρι σπάνια κάνει κοινές εμφανίσεις ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ενεργοί στα social media.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου σεφ στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 και έτσι θα την δούμε και στη νέα συνέντευξη που θα πραγματοποιήσει.

Η εκπομπή στην οποία θα εμφανιστούν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο έμπειρος σεφ θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή Προσωπικά.

Στην εκπομπή θα εμφανιστεί και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία θα αποκαλύψει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του αγαπημένου της!

Οι πρώτες δηλώσεις Κοντιζά, Κουτσόπουλου, Ιωαννίδη μετά τον τελικό

Αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef 4, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου.

«Πάντα περνάμε καλά πίσω από τις κάμερες. Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, οπότε είχαμε δύο λόγους παραπάνω. Οι φιναλίστ και όλα τα παιδιά το αξίζουν. Τα πράγματα πήγαν πολύ ωραία, περάσαμε πάρα πολύ καλά. Οι μάχες των φιναλίστ κρίθηκαν στην λεπτομέρεια, ήταν στήθος με στήθος. Τα δυο παιδιά πάλεψαν και είναι εξαιρετικοί μάγειρες. Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Το βίντεο του Κοντιζά έχει πάρα πολύ πλάκα, μπήκε στον ρόλο του Bruce Lee. Πάντα έχει ταλέντο ο Σωτήρης και σαν ηθοποιός και σαν παρουσιαστής, όχι τόσο σαν μάγειρας» αστειεύτηκε ο Πάνος Ιωαννίδης. Δείτε και τις πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας.

«Ο λόγος που κάνουμε πέντε δοκιμασίες είναι και ο λόγος που έχουμε καλεσμένους πάνω στους οποίους βασίζεται ολόκληρη η βαθμολογία. Από τους πέντε και μετά, όλα τα παιδιά αξίζουν. Στις τελευταίες θέσεις όλοι είναι ικανοί. Η Μαργαρίτα φέτος είχε αυτό το άγγιγμα, το νιώσαμε σχετικά νωρίς. Ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο Διονύσης. Παρ’ όλα αυτά τα πήγε πολύ καλά, άντεξε αλλά το 10 στο τέλος είναι δύσκολο» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ήταν αμφίρροπος τελικός, ήταν όμορφος, είχε αγωνία, εξαιρετικούς καλεσμένους, δεν έλειπε τίποτα! Από άποψη δοκιμασιών ήταν το πιο δύσκολο MasterChef, το επίπεδο ήταν πιο υψηλό. Οι δοκιμασίες ήταν υπεραπαιτητικές. Συγχαρητήρια στην Μαργαρίτα που ήταν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Όπως και ο Μανώλης Σαρρής, κέρδισε και το Silver Award. Το σημαντικό είναι να κερδίζει κάθε χρόνο ο καλύτερος. Θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή να κερδίσει και γυναίκα. Η Μαργαρίτα έδωσε όλο της τον εαυτό, είναι ένα μαγειρικό ταλέντο. Πρέπει να το χαρούν, να το ζήσουν, να το εισπράξουν, να το καταπιούν. Στη συνέχεια όλοι θα βρουν τον δρόμο τους» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.